Kristoffer Aas Ruvang er ny nordisk Restylane træner

Kvindeansigt

Kristoffer Aas Ruvang er ny nordisk Restylane træner

DermoCosmetics kosmetisk sygeplejerske Kristoffer Aas Ruvang er blevet udvalgt til at være nordisk træner for Restylane Galderma. Det er en stor anerkendelse af Kristoffers dygtighed og store erfaring som Restylane behandler.

Kristoffer Aas Ruvang

Kristoffer Aas Ruvang - kosmetisk sygeplejerske og nu nordisk Restylane træner

Udnævnelsen understreger også DermoCosmetics fokus på høj æstetisk ekspertise og sikkerhed i vores Restylane behandlinger.

Hos DermoCosmetic er vi stolte af, at vi nu er den eneste æstetiske klinik i Danmark, der har hele to nordiske trænere i Restylane.

Og vi er stolte af at være en del af Restylanes succes med høj kundetilfredshed i over 40 mio. gennemførte behandlinger på verdensplan.

Med udnævnelsen til træner i Restylane behandlinger er Kristoffer allerede i fuld gang med at undervise andre sygeplejersker og læger i behandling med Restylane.

Som træner for Restylane forestår Kristoffer in-clinic træning i andre klinikker, der har brug for at få trænet deres eget personale. Han vil også komme til at undervise kosmetiske sygeplejersker og speciallæger på Restylanes kurser, hvor deltagerne kommer fra mange forskellige klinikker på nordisk plan.

Der er i Danmark mindre end en håndfuld særdeles erfarne kosmetiske sygeplejersker, der er blevet håndplukket til at blive træner i Restylane behandlinger. DermoCosmetic er stolte af, at Kristoffer Aas Ruvang er med i denne udvalgte gruppe.

DermoCosmetic er Danmarks ledende, mest erfarne kosmetiske hudlægeklinik, og vores fokus er på højeste kvalitet med de dygtigste behandlere og de bedste produkter. Derfor har vi valgt at bruge Restylane som vores leverandør af filler produkter.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer