Lotte Rune - sygeplejerske & klinikchef

Kvindeansigt

Lotte Rune - sygeplejerske & klinikchef

Lotte er specialuddannet sygeplejerske tilhørende Aalborg klinikken og udfører bl.a. behandlinger med Botox/Azzalure, Restylane (filler), peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Lotte Rune

Lotte Rune - kosmetisk sygeplejerske & klinikchef

Lotte har været sygeplejerske i over 20 år, og har mange års erfaring i det plastikkirurgiske speciale i privat og offentlig regi. På opfordring blev hun nysgerrig på den kosmetiske verden. 

I 2015 var hun medvirkende til opstart af en af Aalborg første kosmetiske klinikker. De første 2 år behandlede hun udelukkende med fillerbehandlinger. 

"Jeg følte min perfektionisme var en stor force i det håndarbejde, for her kræves det at jeg er omhyggelighed ud til fingerspidserne HVER gang jeg behandler.

Som en naturlig udvikling kom botulinum toksin behandlinger på CV'et og idag har hun mange års erfaring samt et bredt kompetencefelt indenfor kosmetiske behandlinger, laser, peelinger, sklerosering og injektionsbehandlinger. 

I 2018 valgte hun at forlade jobbet som operationssygeplejerske for at arbejde fuldtid som kosmetisk sygeplejerske, hvilket idag betyder hun har et stort kundeklientel.   

"Selvom jeg ELSKER at arbejde med injektionsbehandlinger, kan man jo ikke komme udenom, at hudkvalitet har en stor betydning for at attraktivt udseende. Jeg er enormt stolt over at være tilknyttet Dermocosmetic, som tilbyder den brede pallette af behandlinger, hvor der en løsning for alle, i ønsket om at blive en friskere version af sig selv."

Lotte er kendt for at være en tillidsvækkende fagperson som gerne vil imødekomme kundens ønsker igennem grundig forventningsafstemning. Hun sætter stor værdig i at se mennesket der sidder over for hende og igennem dialog, ærlighed og fagligt skøn, finde de behandlinger som kan imødekomme kundens ønske og behov. Hun er meget bevidst om at kosmetiske behandlinger kan være en jungle, for nye kunder. For Lotte er det absolut en forudsætning at kunden har en klar forståelse af foretagende før der behandles. 

Hendes mange års erfaring som sygeplejerske bruges hver dag, for at alle behandlinger udføres sikkert, skånsomt og meget resultatorienteret. 

"Kunden skal føle sig tryg før, under og efter en behandling, for ellers har jeg fejlet. Jeg er først tilfreds når kunden er tilfreds."