Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Kvindeansigt

Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Mia er uddannet i kosmetisk dermatologi hos DermoCosmetic i 2012. Hun har et særligt blik for æstetik og udfører bl.a. behandlinger med Botox / Azzalure, Restylane, peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger, herunder tatoveringsfjernelse.

Mia Langberg Rasmussen

Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Mia har et særligt æstetisk blik for, hvordan den enkelte kunde kan hjælpes til at blive endnu smukkere. Hun er meget omhyggelig med at behandle og fokuserer på selv den mindste detalje i enhver behandlingssituation.

Hun er altid optaget af at levere høj kvalitet og sikkerhed i behandlingerne. Du kan møde Mia i DermoCosmetics klinikker i København og Virum.

Mia er den behandler, der har været ansat længst tid i DermoCosmetics klinikker. Hun har stor interesse og fokus på at udvikle sig og dygtiggøre sig fagligt.

Mia er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre samtlige behandlinger, som tilbydes af sygeplejersker i DermoCosmetic: Botox/Azzalure, ikke-permanente fillere Restylane, peelinger, sclerosering af kar (karsprængninger på ben), IPL og laserbehandlinger. Herudover er hun specialuddannet til at udføre tatoveringsfjernelse.

Mia har løbende deltaget i kurser indenfor injektions- og laserbehandlinger i ind- og udland,og er en af vores dygtige undervisere på DermoCosmetics Akademi, hvor vi uddanner sygeplejersker og læger målrettet registrering som kosmetiske behandlere.

Mias yndlingsbehandlinger: Reduktion af alle former for ar, injektionsbehandlinger med Botox / Azzalure og Restylane og sclerosering (fjernelse af karsprængninger på ben).