Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Kvindeansigt

Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Mia Langberg Rasmussen er sygeplejerske og specialuddannet indenfor den kosmetiske dermatologi. Hun har et særligt blik for æstetik og udfører bl.a. behandlinger med Botox / Vistabel, Restylane, peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Mia Langberg Rasmussen

Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Mia er den behandler, der har været ansat længst tid i DermoCosmetics klinik i København.

Mia har stor interesse og fokus på at udvikle sig og dygtiggøre sig fagligt. Hun har lige siden hun blev uddannet som sygeplejerske været ansat som kosmetisk sygeplejerske, og er specialuddannet indenfor den kosmetiske dermatologi hos DermoCosmetic og på et væld af uddannelses- og kursusforløb i ind- og udland.

Mia har et særligt æstetisk blik for, hvordan den enkelte kunde kan hjælpes til at blive endnu smukkere. Hun er meget omhyggelig med at behandle og fokuserer på selv den mindste detalje i enhver behandlingssituation. Hun er altid optaget af at levere høj kvalitet og sikkerhed i behandlingerne.

Du kan møde Mia i DermoCosmetics klinik i København.

Mia er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre samtlige behandlinger, som tilbydes af sygeplejersker i DermoCosmetic: Botox / Vistabel og Azzalure, Restylane, peelinger, sclerosering af kar (karsprængninger på ben), IPL og laserbehandlinger. Herudover er hun specialuddannet til at udføre tatoveringsfjernelse og microneedling ("Dermaroller" behandlinger).

Mia har løbende deltaget i kurser indenfor injektions- og laserbehandlinger i ind- og udland.

I udlandet har hun bl.a. deltaget i laserkongres i Athen i 2013, Face London (Englands største æstetiske konference og udstilling) i 2015. AMWC (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) i Monaco i 2015 og 2016. I Stockholm i Beauty Through Science 2017 og 2018 på IMCAS kongressen Paris.

Hun er videre uddannet i tatoveringsfjernelse i Milano i 2016. Mia deltog i mastertræning i praktisk anatomi i Berlin i efteråret 2016.

Mias yndlingsbehandlinger: Behandling af alle former for ar, injektionsbehandlinger med Botox / Vistabel og Restylane, sclerosering (fjernelse af karsprængninger på ben) samt microneedling ("dermaroller").


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp