Hilda Olsen - sygeplejerske

Kvindeansigt

Hilda Olsen - sygeplejerske

Hilda Olsen er en særdeles erfaren kosmetisk sygeplejerske og er et naturtalent hvad angår et æstetisk blik for, hvordan den enkelte kunde kan hjælpes til at blive endnu smukkere. Du kan møde Hilda i DermoCosmetics klinik i København.

Hilda Olsen

Hilda Olsen - kosmetisk sygeplejerske

Hilda Olsen er vores senest ansatte kosmetiske sygeplejerske hos DermoCosmetic i København. Hilda starter med at udføre behandlinger hos DermoCosmetic den 1. september 2020.

Hilda er en særdeles erfaren sygeplejerske, som brænder for det kosmetiske fag. Hilda er kendt for altid at lytte til sine kunders behov, og hun er et naturtalent hvad angår et æstetisk blik for, hvordan den enkelte kunde kan hjælpes til at blive endnu smukkere.

Hun fokuserer på selv den mindste detalje i enhver behandlingssituation, og hun er konstant fokuseret på at udvikle sig indenfor kosmetiske behandlinger.

Hilda er registreret til at udføre behandlinger med ikke-permanente fillere og Botox hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hos DermoCosmetic udfører Hilda følgende behandlinger: Botox, Restylane, Cooltech fedtfrysning og Retinol Peelinger.

Foruden sit arbejde hos DermoCosmetic, arbejder Hilda på Rigshospitalet.

Du kan møde Hilda i DermoCosmetics klinik i København.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer