Sublim skønhed

Kvindeansigt

Sublim skønhed

Få genoprettet volumen og defineret smukke konturer

I DermoCosmetic anvender vi de mest veldokumenterede og sikre metoder til at du opnår en markant forskønnelse og foryngelse uden kirurgisk indgreb. Speciallæge i hudsygdomme dr.med. Erik Obitz og vores specialuddannede sygeplejersker er eksperter i at skulpturere ansigtet med udgangspunkt i anerkendt viden om æstetik og skønhed.

Når kun det bedste er godt nok: Vi har udført behandling med fillere siden 2005 og tilbyder dig stor ekspertise og erfaring i at hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv - uden at du kommer til at se "behandlet ud"

Stig Andersen før og efter Restylane behandling

Efter behandlingsforløbet med "enhance" teknologien har Stig opnået mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne.

Vi tager udgangspunkt i dit naturlige udseende. Sammen lægger vi et personligt behandlingsprogram, som revurderes løbende og tilpasses dine behov for hvordan dit ansigt optimalt "skulptureres, "løftes" og gøres markant endnu smukkere.

Du kommer ikke til at se "behandlet ud" hos DermoCosmetic. Målet er altid harmoni og balance i dit ansigt. Vi undgår, simple, stereotype og kortsigtede behandlinger med f.eks. alt for voldsomme og ubalancerede volumen behandlinger. I stedet bringer vi gennem måneders lange behandlingsforløb dit ansigtsform og din hud tilbage til en yngre alder.

Skulpturering bruges til at genoprette volumen og definere ansigtet (skabe konturer). Du kan f.eks. opnå højere og mere volumen i dine kindben få mere fylde andre steder i ansigtet, rettet mindre næse asymmetrier og få reduceret en vigende hage.

Karina Byberg før/efter rynkebehandling

Skulpturering af ansigt før-efter behandling. Resultatet er et smukt og endnu mere feminint ansigt

Behandlingerne udføres typisk med ikke-permanente fillere eller semi-permanente fillere. Efter den enkeltes behov og ønsker suplerer vi ofte behandlingerne med laserbehandlinger eller peelinger for også at skabe en smuk og vitalt udseende hudoverflade.

Ansigt fra siden, før/efter behandling med Restylane

Før-efter skulpturering af hage med ikke-permanente fillere

Birgit siger om skulpturering af ansigtet:

Birgit siger om skulpturering af ansigtet:

Birgit Aaby

I mere end 10 år har jeg været kunde hos DermoCosmetic. Jeg har både fået skulpturerings behandlinger med Botox / Vistabel, med filler- og med Sculptra og Radiesse. Jeg kan helt igennem anbefale DermoCosmetic. De er eksperter og kvalificeret helt ud til fingerspidserne og laver flotte og harmoniske behandlinger.

Birgit Aaby