Retinol peeling

Kvindeansigt

Retinol peeling

Kuren til en smukkere hud uden down-time

Retinol behandlingen er en højeffektiv peeling til professionel brug i kosmetiske speciallægeklinikker. Behandlingen er til dig som ønsker en forbedret hudstruktur, reducerede hudporer, mere ensartet pigment og hudtone.

Den avancerede sammensætning indeholder 3% retinol (A-vitaminsyre derivat) samt andre effektive stoffer, der i kombination virker eksfolierende. Peelingen virker overfladisk og passer til alle hudtyper.

Hvilket resultat kan du forvente

Effekten af Retinol peelinger er en glattere og friskere hud med en pænere struktur og øget spændstighed. Stofferne i Retinol peelingen aktiverer huden ved at booste kollagen produktionen, øge cellefornyelsen, så den øverst hud kommer til at bestå af nye, friske celler. Peelingen har også den effekt, a den udjævner både huden og hudtonen.

Retinol omdannes til A-vitaminsyre ved påføring på huden, hvilket påviseligt øger tykkelsen af det øverste hudlag (epidermis). Hermed bliver huden mere robust. Det er også påvist, at mængden af prokollagen øges ved brug af Retinol i hudplejen, og dette bidrager til en fastere hud.

Retinol peeling er en effektiv behandling, men det er samtidig en mild behandling uden restitueringstid (ingen ”down-time”).

Retinol peeling er til dig som ønsker:

  • En forbedret hudstruktur og glød
  • Reducerede hudporer
  • Mere ensartet pigment og hudtone
  • Reducerede fine linjer

Behandlingsforløb

Din hud forberedes i klinikken på selve peelingen (afrensning). Herefter påsmøres peelingen med en pensel. Din behandler observerer peelingens virkning i ca. 10 minutter, hvorefter evt. tilbageværende peeling væske masseres ind i huden.

Før du forlader klinikken, vejledes du i hvornår du skal vaske peelingen af huden med vand, og vi sikrer os, at du er sat grundigt ind i, hvad du skal forvente der sker i huden i dagene efter din peeling, og hvordan du plejer den. Behandlingen varer alt i alt ca. 20 minutter, og du er klar til at gå hjem eller på arbejde.

Vi anbefaler 2-3 behandlinger i et behandlingsforløb, Har du større hudproblemer, skal du forvente, at der skal flere peelinger til for at opnå en god effekt. Du kan herefter med stor fordel vedligeholde en frisk og smuk hud ved at gentage enkeltstående Retinol peelinger efter dine ønsker og behov.

Retinol peeling i panden - før og efter

Før og efter NeoStrata Retinol peeling i panden. Der er foretaget 2 behandlinger og der er gået 12 uger mellem billederne.

Anbefalet efterpleje til optimering af dit behandlingsresultat

Efter ophelingsperioden anbefaler vi, at du anvender virksomme cremer, som understøtter effekten af din behandling. Vi anbefaler:

  • C E Ferulic (dag): Antioxidanter til beskyttelse mod aldring af huden og frie radikaler
  • Retexturing Activator (dag+nat): Styrker hudens barriere, eksfolierer, tilfører fugt og fremmer forynyelsesprocessen
  • Daily Moisture (dag+nat): Fugter huden og mindsker porer
  • Mineral Radiance (dag): Mineralsk solcreme til alle hudtyper