Jessner peeling

Kvindeansigt

Jessner peeling

En peeling som er særdeles velegnet til akne ar og fedtet hud

En Jessner peeling er velegnet til alle hudtyper. Peelingen medfører en mere blød og yngre udseende hud.

Denne type peeling er velegnet til akne og fedtet hud. Jessner Peeling er også velegnet til lettere tilfælde af hyperpigmentering og solskadet hud. Det er en mindre kraftig peeling end TCA syre peeling, men er mere potent end en glykolsyre peeling og en ren salicyl syre peeling.

Jessner Peeling anvendelsesområder

Behandlingen med Jessner opløsning kan udføres i ansigtet, på halsen, hænder og på det øverste brystparti. Jessner peeling består af salicylsyre, mælkesyre og resorcinol og anvendes undertiden i et behandlingsforløb, hvor der startes med denne type forud for en TCA syre peeling.

Har du akne, fedtet hud eller fortykket hud, er Jessner peeling ofte en god behandlingsmetode. Jessner peeling har en tendens til at reducere fedtproduktion og åbne tilstoppede porrer. Der er tale om en effektiv hjælp mod bumser.

Jessner peeling medvirker også til at ophele akne.

Du kan få konsultation og behandling med Jessner peeling i både DermoCosmetic København og i DermoCosmetic Virum.

Hvornår er en Jessner Peeling et godt valg for dig?

Vi anbefaler Jessner peeling hvis du:

  • Har olieret og akne hud
  • Du ikke har en meget sensitiv eller tør hud

En grundig vejledning forud for peeling behandling

Du vil altid blive grundig vejledt forud for en peeling. Som kosmetisk hudlægeklinik er vi specialister i peelinger.

Vælger du en konsultation for Jessner peeling, bliver du vejledt af hudlæge Erik René Obitz. Fra konsultation til behandling skal der gå mindst 2 dage.

Hvad kræves der, for at jeg kan få en Jessner Peeling?

Du skal have uønskede hudtilstande, f.eks. akne, rynker, ar efter akne eller pigmentforandringer.

I hvilke tilfælde må jeg ikke få en Jessner Peeling?

Peelinger - herunder Jessner peeling - er udelukket ved aktiv herpes, brug af isotretinoin ved akne, nylig kirurgi, utilstrækkelig solbeskyttelse. Det anbefales ikke at bruge andre produkter, der kan irriterer huden under behandlingsforløbet. Peeling er også udelukket ved allergi for de anvendte stoffer samt for gravide og ammende.

Heling og bedring af huden efter en Jessner Peeling

Peelinger med Jessner syre er milde, men du må forvente, at din hud først er færdig med at afskalle efter ca. en uge. Lige efter peelingen føles huden varm.

I de efterfølgende dage strammer huden til og bliver meget tør. Huden bliver mørk og rød. Den stramme hudoverflade kan få revner, og huden kan begynde at væske. Huden begynder at skalle i løbet af et par dage. Huden er let rød efter afskalningen. Rødmen aftager gradvist. Der kan anvendes make-up efter en uge.

Effekten af en Jessner Peeling

Effekten viser sig gradvis over måneder efter Jessner peelinger. Lettere rynker vil fremstå reduceret. Hudens struktur får en langvarig forbedring. Hudens porrer formindskes, hudoverfladen bliver glattere og ser yngre ud.

Hvor lang tid holder effekten?

Resultatet er i princippet permanent, men huden vil som hos alle mennesker fortsætte med at ældes, med de forandringer dette medfører.

Midlertidige bivirkninger og sideeffekter ved middeldybe og dybe peelinger

Bivirkninger og sideeffekter af en peeling afhænger af typen og styrken af peeling. Generelt gælder det, at jo mildere peelingen er, jo mindre risiko for bivirkninger.

Lige efter en middeldyb eller en dyb peeling er der generelt risiko for infektion, rødme og senere ar dannelse samt at huden efter peelingen bliver mørkere eller lysere, allergisk reaktion overfor den kemiske væske. For at minimere disse risici anvender vi udelukkende meget velafprøvede stoffer.

Selvom det er sjældent, er der risiko for midlertidig eller permanent farveforandring af huden på det behandlede område. Nogle har arvemæssigt større tendens til dette end andre. Risikoen for pigment fejl kan også øges ved indtagelse af P-piller eller graviditet efter behandlingen.

I meget sjældent tilfælde er der er risiko for grimme ar, især hos personer med tendens til dannelse af keloid ar eller anden uregelmæssig ar dannelse. Derfor behandler vi ikke personer, der har tendens til at danne keloid ar.

Der er risiko for infektion af enten bakterier, virus eller svampe. Infektion viser sig ved rødme, ømhed og hævelse af huden samt eventuel feber. Der er risiko for herpesudbrud, hvis man allerede har haft forkølelsessår før.

Hos DermoCosmetic får du en grundig vejledning forud for din peeling

En Jessner peeling er en potent peeling. Der kræver derfor grundig viden og erfaring fra behandlerens side. Dette for at der kan opnås et godt resultat, uden at syren trænger for langt ned i huden.

I Danmark må Jessner peelinger kun udføres af behandlere, der er registreret af Styrelsen for Patientsikkerhed til netop denne type peeling metode. Som kosmetisk hudlægeklinik er vi specialister i peelinger.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer