NeoStrata® særlig virksom hudpleje

Kvindeansigt

NeoStrata® særlig virksom hudpleje

Videnskabeligt avancerede og klinisk gennemprøvede hudplejeprodukter, som kun kan købes i lægeklinikker. NeoStratas produkter er målrettet anti-aging, tør og følsom hud, Rosacea, akne og fedtet hud, rynker og solskadet hud.

Alle NeoStrata produkter er målrettet anti-aging og er samtidig hver især skræddersyede til netop din huds behov, uanset om du har tør og følsom hud, Rosacea, akne og fedtet hud, rynker og solskadet hud.

NeoStrata Skin-Active serie

NeoStratas Skin-Active serien

Der findes også en særlig serie med cremer mod pigmentpletter. Eller hvis du ”kun” leder efter en super effektiv anti-aging hudplejeserie.

Du kan købe produkterne hos DermoCosmetic København og Virum.

NeoStrata er skabt af hudlægerne Dr. Van Scott and Ruey Yu. De er anerkendte opfindere af AHA teknologien og besidder i øjeblikket over 100 patenter.

NeoStrata står for mangeårig forskning i at genskabe en sund og ungdommelig hud gennem hudpleje og peeling. Produkterne genskaber og forbedrer huden og give den et tydeligt bedre udseende.

NeoStratas hudpleje produkter indeholder Alpha-hydroxysyre(AHAs), Poly Hydroxy syrer (PHAs) og Bionic PHA, alle disse er klinisk bevist at forbedre de synlige tegn på aldring.

NeoStratas Skin-Active serien er en avanceret og kompleks anti-age serie

Skin-Active behandler alle synlige tegn på aldring i huden. NeoStratas Skin-Active bygger på en sammensætning af unikke, videnskabeligt gennemforskede ingredienser.

Anti-pigment Enlighten serien fra NeoStrata

NeoStratas Enlighten serie

Det patenterede NeoglucosamineTM stimulerer dannelse af naturlig hyaluronsyre. Rynker og fine linjer reduceres indefra og pigmentpletter reduceres. I serien findes: Renseskum, øjencreme, dagcreme, natcreme og en serum målrettet kollagen dannelsen i huden.

NeoStratas Enlighten serie

Står for anti-aging og effektiv pigmentreducering. Produkterne forbedrer hudens tone og minimerer pigmenteringen, der er sket på grund af soleksponering, hormonelle forhold eller almindelig aldring. Det er effektive cremer mod pigmentpletter.

Enlighten serien kan med fordel kombineres med NeoStratas blegende specialprodukter Brightening Cream og Pigment Lightening Gel, hvis du ønsker en ekstra intensiv effekt.

Har du pigmentforandringer i ansigtet, på brystet eller på armene, er NeoStratas Enlighten serie et godt valg for din hud. Især i kombination med IPL behandlinger.

NeoStrata Skin Active Line Lift

NeoStrata Skin-Active 2-komponent

NeoStratas Skin-Active to komponent produkt til reduktion af rynker og furer

Er et innovativt produkt. Behandlingen sker i to trin. Produkterne er specielt målrettet dybe rynker og linjer, hvor behandling med anti-age cremer alene ikke er nok for at opnå den ønskede effekt.

Line Lift virker ved at opbygge hudens naturlige volumen og reducerer synligt dybe linjer og rynker opstået efter soleksponering og mimisk rynken. Line Lift teknologien er baseret på Aminofil™, NeoCitriate™, NeoGlucosamine® og Peptider.

NeoStrata mod akne

Vi forhandler NeoStratas effektive hudplejeprodukter mod akne. Brug af disse produkter, især i kombination med Jessner peeling, samt behandling med Salicylsyre peeling giver et effektivt resultat.

NeoStrata er kendetegnet ved klinisk forskning og dokumentation af effekt på højeste plan: De fleste af produkterne har således gennemgået dobbelt blindede, randominiserede undersøgelser som normalt kun foretages af medicinalfirmaer på de mest potente og effektfulde lægemidler. Dokumentationen kan således ikke være bedre og du er sikker på en reel effekt af cremerne.

Hudlæge Erik Obitz anbefaler NeoStrata®

Vi har valgt at forhandle produkterne, fordi de er udviklede af hudlæger til brug i hudlægeklinikker og fordi NeoStrata® står for videnskabeligt avancerede og klinisk gennemprøvede hudplejeprodukter i mere end 25 år.

Erik Obitz har selv besøgt NeoStratas® forskningslaboratorier i 2013, hvilket bestyrkede hans overbevisning om den store seriøsitet i forskning og udvikling af disse potente hudplejeprodukter. DermoCosmetic er den eneste lægeklinik i København og Nordsjælland, der forhandler NeoStrata®.

Få en grundig vejledning i brug af NeoStratas produkter hos DermoCosmetic

I DermoCosmetic i København giver vi dig en grundig vejledning i Neostratas hudplejeprodukter og vi sørger for, at du får netop det produkt, der passer perfekt til din hud.

Vi forhandler flere andre særligt virksomme hudplejeprodukter fra NeoStrata

Vi forhandler heriblandt Neostratas anti-age serier til sensitiv hud, herunder til Rosacea. Ring og hør nærmere på tlf. 31 21 64 24 eller spørg næste gang, du er på besøg i en af vores klinikker i København, Virum eller Aalborg.