Botox (Azzalure) - mindsker rynker og afslapper musklerne

Kvindeansigt

Botox (Azzalure) - mindsker rynker og afslapper musklerne

Føler du at du ser ældre ud end du egentlig er? Vores ansigt ændrer sig i takt med at vi ældes, hvilket resulterer i flere rynker. Med Botox kan vi udviske tidens tegn og give dig et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik.

Med alderen får vi alle mimiske rynker, som mange af os helst er foruden, da de kan få os til at se trætte eller bekymrede ud. Det er der heldigvis råd for. Denne type rynker kan nemlig reduceres med Botox.

Mia Langberg Rasmussen, en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, giver kunden behandling mod panderynker og bekymringsrynke (glabella) med Botox (Azzalure)

Hvad er Botox?

Botox (Botulinum Toksin) er et toksin, som forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen. Folder og rynker bliver derfor forhindret i at trække sig sammen og resulterer i at huden udglattes. Følesansen i det behandlede område bevares og du ender ud med et mere friskt, smukt og naturligt udseende.

Virkningen indtræder gradvist i løbet af 14 dage og vil aftage igen efter 3-6 måneder. Vi anbefaler derfor en touch-up behandling hver 4. måned.

Botox er det mest udbredte og gennemtestede af alle rynkebehandlingsmetoder i verden. Det er et sikkert præparat, som har været benyttet i snart 50 år til bl.a. spastiske lammelser, svedpatienter og til behandling af migræne og senere til kosmetiske behandlinger.

Hvad kan Botox gøre for mig?

Botox er for dig, som helst vil være foruden de rynker, der får dig til at se vred, træt eller bekymret ud, men kan også bruges til visse rynker omkring munden, på hagen og halsen. Til de mere avancerede Botox behandlinger hører reduktion af kraftige tyggemuskler og behandling for synligt tandkød.

Vi anvender Botox til:

  • Panderynker
  • Bekymringsrynken (glabella)
  • Øjenbrynsløft
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Læberynker samt løft and mundvige
  • Tandkødssmil (gummy smile)
  • Nubret hage samt hage løft
  • Tyggemuskler
  • Rynker på hals og bryst
Mandeansigt, før og efter behandling af rynker og furer

Før-efter behandling af panderynker med Botulinum toksin A (Azzalure)

Selve Botox behandlingen

Du skal først og fremmest til en konsultation hos os minimum 48 timer inden selve behandlingen. Til konsultationen vil du få en grundig vejledning af en af vores kosmetiske sygeplejersker, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Ligeledes vil Dr. Erik Obitz stille indikation for behandlingen. Efter de 48 timers betænkningstid, kan vi behandle dig.

Individuel tilpasset behandlingsplan
Hos DermoCosmetic lægger vi vægt på at du skal føle dig tryg, velinformeret og involveret. Vi tilbyder derfor i samarbejde med dig at udarbejde en individuel og skræddersyet behandlingsplan, som passer til dine forventninger, ønsker og behov.

Hvordan foregår en Botox behandling?

Selve behandlingen tager ca. 10-15 minutter, afhængig af hvilket område, du skal have behandlet med Botox (Azzalure) i. Din behandler desinficerer din hud, og med en meget tynd nål injiceres Botox i små mængder i det eller de områder, du ønsker behandlet. Behandlingen foregår, mens du ligger eller sidder på et behandlingsleje.

Er bedøvelse nødvendig?
De fleste oplever ikke smerter ved en Botox behandling. Selve spidsen af kanylen, der bruges til at injicere Botox med i huden, er meget tynd. De fleste oplever stikkene som små og ubetydelige.

Kvindeansigt før og efter Botox behandling

Før-efter behandling af rynker mellem øjnene, i panden samt brynløft med Botox.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen ses i nogle tilfælde små hævelser i de behandlede områder og forsvinder fter få timer. Da behandlingen er nænsom og ikke er et kirurgisk indgreb, kan du uden større gener genoptage dit normale liv straks efter en behandling. Du kan være lidt rød og hævet i det behandlede område i få dage efter behandlingen, dette er helt normalt.

Virkningen indtræder gradvist i løbet af 14 dage, hvor du kan se det endelige resultat. Effekten af en Botox behandling varer mellem 3-6 mdr. Vi anbefaler en touch-up behandling hver 4. måned.

Resultatet bliver altid et smukt og naturligt ansigtsudtryk med bevarelse af en levende mimik.

Holdbarhed af behandlingen forlænges ved regelmæssige behandlinger. Samtidig reduceres behovet for mængden af Botox (Azzalure) i de fleste områder af ansigtet. Du er altid velkommen til at komme forbi og få vurderet, om det er tid til en ny behandling.

Få en uforpligtende og gratis Botox konsultation

Vil du vide mere om, hvad Botox kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en Botox behandling, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. I DermoCosmetic lægger vi vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker allerede i dag på tlf. 31 21 64 24, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.

Jeanette siger om behandlinger med Botox:

Jeanette siger om behandlinger med Botox:

Jeanette Lund

Hos Kristoffer i DermoCosmetic får jeg simpelthen bare en super behandling og modtagelse hver gang, jeg kommer til behandling! Han er rigtig sød, rolig og en behagelig behandler. For mig er det vigtigt, at der bliver lyttet til mig og at mine behov bliver imødekommet – det gør Kristoffer altid.

Jeanette Lund