Kombinationsbehandling - reducerer rynker og skaber volumen

Kvindeansigt

Kombinationsbehandling - reducerer rynker og skaber volumen

En kombinationsbehandling med Botox og Restylane kan skabe flotte resultater. Ofte er det nemlig ikke nok med enten Botox eller Restylane. Tilsammen skaber de afslapning af musklerne samt fylde i de områder, du ønsker.

En kombinationsbehandling med Botox og Restylane er fordelagtig, da de behandler to forskellige typer problemer. Botox virker afslappende på de dynamiske rynker, der er forårsaget af gentagne ansigtsbevægelser så som skævheder. Restylane gendanner derimod mistet volumen og hjælper med at forme og give definition.

Behandling af rynker ved øjnene med Botox / Vistabel og Restylane Skinbooster

Hvad er en kombinationsbehandling?

Ved at kombinere Botox og Restylane adresserer man flere områder af ansigtet samtidig. Botox bruges typisk til at reducere rynker omkring øjnene og til panderynker, hvorimod Retylane generelt bruges i de midterste og nedre områder af ansigtet, da det genskaber fylde.

Brug af Botox og Restylane filler sammen kan også forlænge behandlingsresultaterne. Hyaluronsyren i mange fyldstoffer har tendens til at nedbrydes hurtigere i områder af ansigtet, der er meget aktive (såsom omkring munden). Det kan være nyttigt først at benytte Botox til at få musklerne til at slappe af, så hyaluronsyren herefter ikke nedbrydes i samme tempo.

Hvad kan en kombinationsbehandling gøre for mig?

Botox er en oprenset form af et neurotoksin, der får muskelaktiviteten til at slappe af, uanset hvor det injiceres. Dette reducerer dannelsen af rynker og fine linjer. Et par strategisk placerede Botox-injektioner kan blandet andet minimere forekomsten af rynker ved øjenområdet samt i panden.

Restylane filler udfylder rynker og furer, så de synes mindre. Alle Restylaneprodukter er formuleret med hyaluronsyre, et naturligt forekommende stof, der tiltrækker og bevarer fugt. Restylane bruges ofte til at fylde folder og furer rundt om næse og mund (dvs. de nasolabiale folder) og for at skabe volumen i kinderne. Derudover bruges det også til konturering af kindben, læber samt kæbelinje.

Eksempler på kombinationsbehandlinger

Gummy Smile
Nogle mennesker føler, at deres tandkød er for fremtrædende, når de smiler. Dette kaldes et 'gummy smile'. Ved Gummy Smile hæves overlæben for langt over tænderne og dermed bliver tandkødet blottet i en større grad. Dette kan frembringe et anstrengende smil.

En af årsagerne til Gummy Smile en hyperaktiv muskel, der hæver overlæben. Heldigvis kan Gummy Smile let og effektivt korrigeres med Botox-injektioner for at reducere aktiviteten af musklen, der hæver overlæben. Kunden på billedet har også fået lagt ekstra fylde i overlæben med Restylane filler for at skabe et mere harmonisk smil.

Tankødssmil behandling, før/efter

Lip flip
Trækker din overlæbe sig sammen, når du smiler, så den syner mindre, end den er? Med en Botox behandling i læbekanten, kan vi skabe en afslappende effekt i området og dermed give et mere mildt udtryk. Ved at skabe en afslappende effekt vil læberne også synes mere fyldige. Denne behandling kan med fordel kombineres med en Restylane behandling, hvis der ønskes mere fylde i læberne.

Botox lip flip før/efter

Lip-flip behandling med Botox

Ansigtet er en af de største indikatorer for alder, men forsømmes ofte, når det kommer til bekæmpelse af aldring. Den ideelle kombination af Botox og Restylane afhænger af faktorer så som din alder, intensiteten af rynkerne, og dine personlige mål og præferencer. Her ses en udglatning af panden samt udfyldning af de nasolabiale folder for mere volumen i ansigtet.

Restylane og Botox behandling - før og efter

Før-efter behandling af rynker med Botox samt furer fra næse til mund med Restylane

Få en uforpligtende og gratis konsultation
Vil du vide mere om, hvad Botox og Restylane kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en Botox og Restylane behandling, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede resultat. I DermoCosmetic lægger vi vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker på tlf. 31 21 64 24, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.

Helle siger om rynkebehandling hos DermoCosmetic:

Helle siger om rynkebehandling hos DermoCosmetic:

Helle Palsbo

Jeg tog kontakt til DermoCosmetic fordi jeg de seneste år har oplevet at jeg så mere og mere sur og træt ud i ansigtet og det passer på ingen måde med den følelse jeg har i min krop. Jeg ser mig selv i spejlet nu og synes det passer rigtig godt til mit indre sind.

Helle Palsbo