Botox / Vistabel og Restylane til at reducere rynker effektivt

Kvindeansigt

Botox / Vistabel og Restylane til at reducere rynker effektivt

Botox / Vistabel og Restylane er forskellige, sikre produkter til at give dig et friskere og yngre udseende. De kan enten anvendes hver for sig eller bruges i kombination. Hos os opnår du en naturlig, smukt effekt af din behandling. Få en gratis konsultation.

Vi tilbyder konsultation og behandling med Botox / Vistabel og Restylane i vores klinikker i København eller i Virum.

Behandling af rynker ved øjnene med Botox / Vistabel og Restylane Skinbooster

Hvad er Botox / Vistabel?

Botox / Vistabel er et toksin, der fremstilles fra bakterien Clostridium Botulinum. Stoffet er oprenset fra bakterier og har igennem 25 år været benyttet til behandling af bl.a. udtalt svedtendens, spastiske lammelser og til kosmetiske behandlinger.

Kosmetisk anvendes Botox / Vistabel til at reducere eller fjerne rynker i ansigtet midlertidigt. Når stoffet Botox / Vistabel indsprøjtes i mimiske rynker i ansigtet (rynker som skyldes aktivitet i musklerne), afslappes disse.

Karina Byberg før/efter rynkebehandling

Før-efter rynkereduktion i panden med Botox / Vistabel

Hvilke rynker kan behandles med Botox / Vistabel?

Med Botox / Vistabel kan man behandle de såkaldte dynamiske eller mimiske rynker i ansigtet. Rynker der fremkommer ved muskelsammentrækninger i huden. Botox / Vistabel er meget anvendt til fjernelse eller reduktion af rynker i panden, og i øjenomgivelserne.

Efter injektionen med Botox / Vistabel bliver muskler, som folder huden, for eksempel i panden eller omkring øjnene, forhindret i at trække sig sammen, og huden glattes ud. Følesansen i det behandlede område bevares uændret.

Behandling af mørke rander og rynker ved øjnene. før/efter

Før-efter behandling af mørke rander under øjnene med Restylane og rynker mellem øjnene med Botox / Vistabel

Forebyggelse af rynker med Botox / Vistabel

I den periode stoffet er aktivt i musklen forebygges at linjerne og furerne bliver dybere, og at der kommer flere til. Regelmæssig behandling med Botox / Vistabel giver dig gode chancer for at du på sigt får brug for at blive behandlet sjældnere for at holde musklen konstant lille.

Samtidig vil du ofte have brug for mindre mængder Botox / Vistabel for at opnå den ønskede effekt. Dette vil sige, at der både er en økonomisk gevinst for dig ved at blive behandlet med Botox / Vistabel med regelmæssige intervaller. Og at behandlingerne virker forebyggende på dine rynker.

Full-face behandling af rynker og furer, før og efter

Før-efter behandling af hele ansigtet med Restylane

Hvad er Restylane?

Restylane er en ikke-permanent filler, en gel, der oftest består af samme type hyaluronsyre, som findes i dit bindevæv. Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, og huden bliver mere slap.

Mørkhåret smuk kvinde

Restylane er også særdeles velegnet til større volumenbehandlinger (sublim skønhed)

Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer, udfyldes og glattes disse, fordi geleen giver nyt volumen i huden, så den bliver mere spændstig.

Læs mere om:

Der kan være midlertidige bivirkninger. Disse er udover hævelse og rødme, blå mærker. Ligeledes kan der opstå infektion, en risiko som er særdeles sjælden.

Hvornår må jeg ikke få en rynkebehandling?

Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med Botox / Vistabel og Restylane.

Kombinationen af Botox / Vistabel og Restylane giver dig ofte den mest optimale effekt, når du både ønsker at få reduceret rynker og furer i ansigtet. Ofte vil du få en endnu bedre effekt, når der også kombineres med laser eller andre hudforyngende behandlinger.

Hvordan foregår en rynkebehandling med Botox / Vistabel og Restylane?

Botox / Vistabel præparatet injiceres i hudmusklerne med en tynd kanyle.

Bedøvelse er ikke nødvendig. Selve spidsen af kanylen er meget tynd og de fleste oplever stikkene som små og ubetydelige. Restylane injiceres også i huden, det er ikke nødvendigt med bedøvelse. Restylane finde med og uden lidocain, der virker bedøvende.

Du kan også vælge at få påført en bedøvende creme efter dit ønske og behov.

Behandling af furer og nedadvendte mundvige, før/efter

Før-efter behandling af rynker / furer fra næse til mund med Restylane

Restylane Volume, Refresh og Emervel Lip giver dig smukke og fyldige læber.

Restylane er også særdeles velegnet til foryngelse af hænder (tabt volumen, reduktion af fremstående årer) og til skulpturering af ansigtet (kæbelinje, korrektion af næse), samt til at skabe volumen i kindben og hermed give et ansigtsløft uden kniv.

Hvor lang tid tager en rynkebehandling?

En rynkebehandling tager ca. 15 - 45 minutter. Umiddelbart herefter kan du fortsætte med dine daglige gøremål.

Rynkebehandling af erfaren hudlæge og specialuddannede sygeplejersker

Hos DermoCosmetic København og Virum foretages alle behandlinger med Botox / Vistabel og Restylane af speciallæge i dermatologi, dr. med Erik Obitz eller af specialsygeplejersker. Vi er alle registrerede til at udføre disse behandlinger hos Sundhedsstyrelsen.

Ved en konsultation bliver du yderligere informeret om rynkebehandling og rynkereduktion. Vi starter med at vurdere og forklare, hvad vi kan gøre for dig.

Rynkebehandling påvirker kun rynkerne

Rynkebehandling hos DermoCosmetic København og DermoCosmetic Virum giver ikke et mimikløst ansigt. Følelsessansen i det behandlede område er uændret, og du bevarer et naturligt udseende.

Midlertidige gener og mulige bivirkninger ved rynkebehandling

Der kan forekomme en let rødme eller hævelser efter behandling med Restylane. Dette forsvinder ofte efter få timer og max. efter 3 dage. Mere om bivirkninger og midlertidige sideeffekter ved behandling med Restylane.

Nogle oplever en forbigående hovedpine et par dage efter en behandling med Botox / Vistabel. I meget få tilfælde kan musklerne i det øverste øjenlåg svækkes i 1-2 uger.

Minimal risiko ved rynkebehandling

Bliver du behandlet af en erfaren hudlæge eller af specialuddannede sygeplejersker er risikoen meget lille for at du vil opleve bivirkninger ved rynkebehandling. Der er hidtil ikke rapporteret om varige bivirkninger af Botox / Vistabel eller Restylane.

Helle siger om rynkebehandling hos DermoCosmetic:

Helle siger om rynkebehandling hos DermoCosmetic:

Helle Palsbo

Jeg tog kontakt til DermoCosmetic fordi jeg de seneste år har oplevet at jeg så mere og mere sur og træt ud i ansigtet og det passer på ingen måde med den følelse jeg har i min krop. Jeg ser mig selv i spejlet nu og synes det passer rigtig godt til mit indre sind.

Helle Palsbo


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer