Nina Torres - ny kosmetisk sygeplejerske

Kvindeansigt

Nina Torres - ny kosmetisk sygeplejerske

Vi er særligt glade for at byde Nina Torres velkommen i DermoCosmetic som vores nye, dygtige kosmetiske sygeplejerske. Nina kommer fra N´Age, hvor hun i mange år har udført Restylane og Botox / Vistabel behandlinger.

Hos DermoCosmetic vil Nina tilbyde behandlinger med Botox / Vistabel, filler behandlinger med Restylane, sklerosering (kar på ben) samt fedtfrysning.

Nina Torres

Nina Torres, ny kosmetisk sygeplerske i DermoCosmetic

Nina brænder for at hjælpe kvinder og mænd til at blive endnu smukkere udgaver af sig selv. Hun er kendt for at give en udvidet pleje og har et unikt talent for at levere smukke behandlingsresultater.

Vi er sikre på, at du vil opleve af være i trygge og super kompetente hænder hos Nina fra første gang du møder hende hos DermoCosmetic i København og senere også i Virum.

Med Nina Torres er team DermoCosmetic blevet yderligere styrket som en af de absolut førende kosmetiske klinikker i Danmark, med størst erfaring og ekspertise i Botox / Vistabel og Restylane filler behandlinger.

Du træffer Nina i DermoCosmetic fra 1. maj 2017. Ring allerede i dag på 31 21 64 24 og book tid til en gratis konsultation og behandling hos Nina Torres.

Er du allerede kunde hos os, kan du også selv booke online. Er det første gang du booker online, har du her en vejledning.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg