Erik Obitz
Dr. med.


man-fre 10-17

31 21 64 24

Online booking

Nina Torres - sygeplejerske

Nina Torres er kosmetisk sygeplejerske med et særligt æstetisk øje. Hun har mange års erfaring med at udføre Restylane og Botox / Vistabel behandlinger, fedtfrysning med Coolsculpting og behandling af karsprængninger på ben.

Nina Torres

Nina Torres - sygeplejerske

Nina har været ansat i flere år hos N´Age, hvor hun har mange års erfaring med at udføre Restylane og Botox / Vistabel behandlinger. Nina er også ekspert i fedtfrysning med fedtfrysning (Coolsculpting) og har erfaring med behandling af karsprængninger på ben.

Hos DermoCosmetic vil Nina tilbyde behandlinger med Botox / Vistabel og filler behandlinger med Restylane, sklerosering (kar på ben), IPL og laserbehandlinger, fedtfrysning med Cooltech samt akne behandlng med Kleresca lysterapi.

Kosmetiske behandlinger bygger på kundens tillid til behandleren, som igen forudsætter stor behandlingserfaring, et særligt æstetisk øje og en udpræget serviceminded indstilling.

Nina Torres har for alvor bevist at hun mestrer alt dette. Hun har udført i tusindevis af injektionsbehandlinger, bl.a. med Restylane. Nina har gennem årene hos N´Age opbygget et solidt samarbejde med kunder, der er vedblevet med at være kunder hos hende gennem flere år.

Nina brænder for at hjælpe kvinder og mænd til at blive endnu smukkere udgaver af sig selv. Hun er kendt for at give en udvidet pleje og har et unikt talent for at levere smukke behandlingsresultater.

Nina siger: "Jeg elsker mit arbejde af mange grunde, men nok især fordi jeg med årene er blevet dygtig til at finde den "fine linje", hvorved behandlingen viser sit bedste og mest naturlige resultat. Uden at gå til det meget og alt for iøjnefaldende resultat. Jeg lægger stor vægt på, at mine kunder med tiden kun har brug for vedligeholdelse for at bevare deres egen naturlige skønhed. Og til de yngre kunder, finde den naturligste måde at forbygge de uønskede aldringstegn på den mest yndefulde måde."

Vi er sikre på, at du vil opleve af være i trygge og super kompetente hænder hos Nina fra første gang, du møder hende hos DermoCosmetic i København og senere også i Virum.