Fup og fakta om uønsket hårvækst (hirsutisme) og PCO

Kvindeansigt

Fup og fakta om uønsket hårvækst (hirsutisme) og PCO

I den seneste omtale i medierne af uønsket unaturlig hårvækst (hirsutisme) grundet PCO, manglede der fokus på muligheden for gratis behandlinger ved henvisning fra egen læge. Fakta er, at du har mulighed for 5 gratis behandlinger, hvis du bor i Region Hovedstaden.

På det seneste har der i medierne, både på TV og i ugeblade, været stor fokus på behandling af uønsket og unaturlig hårvækst (hirsutisme) grundet PCO (polycystisk ovarie syndrom).

Desværre har der ikke været fokus på, at du som borger i Region Hovedstaden har mulighed for, med en henvisning fra egen læge, at kunne modtage 5 vederlagsfrie behandlinger i ansigt og på hals, hvis du er diagnosticeret med hirsutisme. Polycystisk ovariesyndrom (PCO) er den næsthyppigste årsag til hirsutisme.

I andre regioner er reglerne ofte anderledes. Kontakt din egen læge for at høre hvordan reglerne er i din region.

I DermoCosmetic tilbyder vi ikke behandling af kunder med henvisning fra egen læge. I stedet henvises til hudlægerne i Virum på tlf. 45 85 75 15, hvor DermoCosmetics hudlæge Erik Obitz også arbejder.

I DermoCosmetict tilbyder vi at hjælpe dig med permanent hårfjerning når du har hirsutisme (uønsket unaturlig kraftig hårvækst), f.eks. på grund af PCO, i følgende tilfælde:

  • Du har allerede modtaget 5 vederlagsfrie behandlinger (over sygesikringen) i ansigt og på hals og har stadig brug for flere behandlinger for at blive hårfri, men har ikke krav på flere behandlinger fra det offentlige.
  • Du har uønsket, unaturlig kraftig hårvækst andre steder end i ansigt og på hals og er derfor ikke berettiget til 5 vederlagsfrie behandlinger (over sygesikringen).
  • Du ønsker ikke at benytte muligheden for at få vederlagsfri behandlinger (over sygesikringen), men ønsker selv at betale for dine behandlinger, f.eks. for straks at kunne komme i gang med behandlinger.

Behandling af uønsket hårvækst foregår i DermoCosmetic til markedet billigste priser. Vi har prisgaranti og den højeste kvalitet i laserapparater.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg