DC Akademi - første del af uddannelse i laser og IPL

Kvindeansigt

DC Akademi - første del af uddannelse i laser og IPL

DC Akademi gennemførte i weekenden 1. del af den kosmetisk uddannelse i laser og IPL, målrettet registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Er du sygeplejerske eller læge, kan du nu skrive dig op til næste laser og IPL kursus, som gennemføres i efteråret 2020.

Er du sygeplejerske eller læge med planer om at blive ansat i klinik eller starte egen klinik, kan du allerede nu skrive dig op til næste laser og IPL kursus, som gennemføres i efteråret 2020.

Tre personer behandler

Kursisterne på DC Akademis laserkursus har været i gang hele weekenden med at blive undervist og gennemføre superviserede behandlingen i fjernelse af kar og hår samt reduktion af milde rynker. Her er det vores dygtige kosmetiske sygeplejerske, Denise, som sikrer at alt går, som det skal.

Fokus er på at du kvalificerer dig til at kunne opnå registrering hos Sundhedsstyrelsen. I løbet af uddannelsesforløbet gennemgår du derfor en intensiv træning, hvor du udfører det obligatoriske antal superviserede behandlinger, der kræves af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Stiller du både høje krav til kvalitet og udbytte af uddannelse, og ønsker du den hurtigste vej til at søge registerring og komme i gang med at udføre behandlinger sikkert og kompetent? Så er uddannelsen noget for dig.

To personer behandler

Der er fuld koncentration hos kursisterne lige før første hudforyngende behandling med laser går igang. Vores super erfarne kosmetiske sygeplejerske, Maria, guider kursisterne igennem behandlingen.

Vi tilbyder undervisning af en af de mest erfarne lasereksperter i Danmark: Hudlæge dr.med. Erik Obitz samt af særdeles erfarne kosmetiske laser- og IPL sygeplejersker.

Kontakt DC Akademi på email: wob@dermocosmetic.dk eller ring for at høre mere om uddannelsen på tlf. 30 53 87 38.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer