Ar efter fjernelse af tatoveringer kan fjernes

Kvindeansigt

Ar efter fjernelse af tatoveringer kan fjernes

Mange vælger efterhånden at få fjernet tatoveringer igen. Desværre er resultatet ofte langt fra tilfredsstillende. Enten står man tilbage med misfarvninger, tatoveringen er ikke fjernet helt eller der er ar i huden.

Har du først fået ar eller misfarvninger i huden i forbindelse med fjernelse af tatoveringer, kan vi også hjælpe dig. I hudlægeklinikken DermoCosmetic er vi nemlig eksperter i at fjerne ar. Vi fjernes altså ikke selve tatoveringen, men reducerer den skade, der måtte være sket i din hud ved forsøget på at fjerne din tatovering.

Fractional Laser Er: Glass 1540 nm (uden skade på overhuden) er en revolutionerende behandling til at reducere ar og genskabe en frisk hud. I DermoCosmetic tilbyder vi at reducere ar, også ar efter fjernelse af tatoveringer med netop denne metode.

Den store fordel med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden er, at den ikke efterlader skadelige huller i huden (som ellers ved ablative laser behandlinger, f.eks. co2). At laseren er fraktioneret betyder, at blot en mindre del af hudens overflade behandles i hver passage. Selv ved gentaget fraktioneret laserbehandling ses alvorlige bivirkninger stort set ikke, Der er derfor tale om en meget sikker og en milderer form for laser behandling..

Ved behandling med frational laser Er: Glass 1540 nm sker der en opvarmning af bindevævet, hvor du undgår en langvarig ophelingsperiode af huden. Hudens overflade bevares intakt og du undgår sårdannelse. Effekten sker ved hudens egen foryngelsesproces. Hudens cellers evne til at producere bindevæv genstartes.

Læs mere om behandling af ar efter fjernelse af tatovering eller ring direkte og bestil tid til en gratis konsultation hos DermoCosmetic i København eller i Virum på tlf. 31 21 64 24.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg