Nu også prisgaranti på laserbehandlinger

Kvindeansigt

Nu også prisgaranti på laserbehandlinger

Vi har nu indført prisgaranti på alle laserbehandlinger udført med vores laserapparat, ICON - Cynosure. Den nye prisgaranti omfatter permanent hårfjerning, reduktion af ar, hudforyngelse og karsprængninger. CO2 laserbehandlinger er ikke omfattet.

Baggrunden for den nye prisgaranti

Vores laserbehandlinger er meget populære og med den nye prisgaranti vil vi understrege, at priserne på vores behandlinger - til trods for vores meget høje kvalitetsstandarder - er særdeles rimelige og meget konkurrencedygtige.

Behandling af karsprængninger på kinden, før/efter

Før-efter IPL behandling af karsprængninger på kinden

I vores høje kvalitetsstandarder ligger også, at vi har 2 hudlæger i DermoCosmetic.

Den ene er ejer, stifter og behandler Dr.med Erik Obitz. Den anden er hudlæge Martin Glud. Begge udfører behandlinger og superviserer i øvrigt vores øvrige behandlere.

Overblik over hvilke behandlinger den nye prisgaranti dækker:

CO2 laserbehandlinger er ikke omfattet af prisgarantien.

Prisgarantien i praksis

Prisgarantien hos DermoCosmetic fungerer på den måde, at hvis du finder en af ovenstående behandlinger billigere hos en anden klinik med samme høje kvalitet af udstyr, så matcher vi meget gerne denne pris.

Du skal blot dokumentere, at du har fået et tilbud fra anden klinik med tilsvarende udstyr. Prisgarantien gælder ift. anden kliniks normalpris.

Også prisgaranti på permanent makeup og Dermaroller behandlinger

Udover den nye prisgaranti på laserbehandlinger, har vi nu også prisgaranti på permanent makeup (micropigmentering) og på Dermaroller behandlinger. Her er et samlet overblik over prisgarantierne og hvilke behandlinger de dækker.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg