Prisgaranti hos DermoCosmetic

Kvindeansigt

Prisgaranti hos DermoCosmetic

For en række behandlinger tilbyder vi prisgaranti. Garantien går på følgende: kan du dokumentere, at du kan få behandlingen billigere hos en anden speciallæge klinik med samme høje kvalitet af udstyr, matcher vi gerne denne pris.

Vi har høje standarder for vores behandlinger og udstyr. Til vores høje standarder hører, at vi er en kosmetisk hudlægeklinik med specialuddannede sygeplejersker og andre behandlere under faglig supervision af vores hudlæge.

De høje standarder til trods, er priserne på vores behandlinger særdeles rimelige. Så rimelige, at vi kan tilbyde dig prisgaranti på en lang række behandlinger. Prisgarantien gælder i forhold til anden speciallæge kliniks normalpris for samme behandling. Vi tilbyder med andre ord ikke at matche spotpriser, kampagnetilbud mm.

Prisgarantien omfatter følgende behandlinger:

 • Fjernelse af tatoveringer med Pico laser
  Pico er den nyeste og mest effektive teknologi til fjernelse af tatoveringer. I Danmark findes der kun en lille håndfuld Pico lasere, og vi tilbyder endda som den eneste klinik herhjemme behandling med den kraftigste og seneste generation af Pico lasere (Discovery Pico). Kan du fremvise et skriftligt tilbud på fjernelse af tatovering med - og kun med - Pico laser fra anden klinik, matcher vi prisen. Læs mere om fjernelse af tatoveringer med Discovery Pico Laser.
 • Permanent hårfjerning
  Behandling med laser og intenst pulseret lys (IPL) anses i dag for at være den mest effektive behandlingsmetode til permanent hårfjerning. Apparaturet vi anvender er højeste kvalitet IPL udstyr på markedet: Palomar Starlux og ICON fra det amerikanske firma Palomar/Cynosure. Vi tilbyder permanent hårfjerning til både mænd og kvinder. Læs mere om permanent hårfjerning.
 • Fractional laser til hudforyngelse og mod ar
  Fractional laser Er: Glass 1540 nm er en nænsom metode til hudforyngelse og behandling af ar. Du undgår en langvarig ophelingsperiode af huden. Effekten sker ved hudens egen foryngelsesproces. Hudens cellers evne til at producere bindevæv genstartes. Læs mere om fractional laser til hudforyngelse og mod ar. CO2 laserbehandlinger er ikke omfattet af prisgarantien.
 • Behandling af karsprængninger og blodsprængninger
  Blodsprængninger, karudvidelser og karsprængninger. Alle navne dækker over samme fænomen, som ofte opleves som en uønsket tilstand i huden. Der er gode muligheder for behandling med IPL (Intens Pulserende Lys). Vi tilbyder også behandling af milde og moderate former for Rosacea. Læs mere om behandling af karsprængninger og blodsprængninger.
 • Rejuvenation behandlinger
  Rejuvenation er effektive og milde former for hudforyngende behandlinger. I de senere år er der kommet stor fokus på foryngelse af huden (Rejuvenation) med forholdsvis milde behandlingsmetoder. Effekten er en yngre udseende og forstærket hud, hvor skader forebygges og repareres. Læs mere om Rejuvenation behandlinger.

Prisgarantien i praksis

Hvis du finder en af ovenstående behandlinger billigere hos en anden speciallæge klinik med samme høje kvalitet af udstyr, så matcher vi meget gerne denne pris. Du skal blot dokumentere, at du har fået et tilbud fra anden klinik med tilsvarende udstyr. Prisgarantien gælder ift. anden kliniks normalpris. Vi tager forbehold for ændringer i vores prisgarantier.