Prisgaranti hos DermoCosmetic

Kvindeansigt

Prisgaranti hos DermoCosmetic

Vi tilbyder prisgaranti på tatoveringsfjernelse. Garantien går på følgende: kan du dokumentere, at du kan få behandlingen billigere hos en anden klinik med samme høje kvalitet af udstyr, matcher vi gerne denne pris.

Vi har høje standarder for vores behandlinger og udstyr. Til vores høje standarder hører, at vi er en kosmetisk hudlægeklinik med specialuddannede sygeplejersker og andre behandlere under faglig supervision af vores hudlæge.

De høje standarder til trods, er priserne på vores behandlinger særdeles rimelige. Prisgarantien gælder i forhold til anden kliniks normalpris for samme behandling. Vi tilbyder med andre ord ikke at matche spotpriser, kampagnetilbud mm.

Prisgarantien omfatter følgende behandlinger:

  • Fjernelse af tatoveringer med Pico laser
    Pico er den nyeste og mest effektive teknologi til fjernelse af tatoveringer. I Danmark findes der kun en lille håndfuld Pico lasere, og vi tilbyder endda som den eneste klinik herhjemme behandling med den kraftigste og seneste generation af Pico lasere (Discovery Pico). Kan du fremvise et skriftligt tilbud på fjernelse af tatovering med - og kun med - Pico laser fra anden klinik, matcher vi prisen. Læs mere om fjernelse af tatoveringer med Discovery Pico Laser.

Prisgarantien i praksis

Hvis du finder en af ovenstående behandlinger billigere hos en anden speciallæge klinik med samme høje kvalitet af udstyr, så matcher vi meget gerne denne pris. Du skal blot dokumentere, at du har fået et tilbud fra anden klinik med tilsvarende udstyr. Prisgarantien gælder ift. anden kliniks normalpris. Vi tager forbehold for ændringer i vores prisgarantier.