Vores nyeste behandling: FraxTight!

Kvindeansigt

Vores nyeste behandling: FraxTight!

Vores nye behandling FraxTight er til dig, som ønsker en flot forynget og opstrammet hud. Behandlingen kombinerer Fractional laser og radiofrekvens - det bedste fra begge verdener. Udføres i Aalborg og København.

Behandler ved maskine

FraxTight er en ny og unik laserbehandling til dig, der både ønsker hudopstramning og hudforyngelse. Behandlingen er særdeles effektiv og sikker, og resultatet er en yngre udseende, opstrammet og smukkere hud med ”glow”.

Få flot hud i 2023 med FraxTight! Behandlingen er en kombination af Fractional laser (Pico) og radiofrekvens (Tight) og er revolutionerende i det at den både giver dig opstramning samt hudforyngelse på samme tid! Du får det bedste fra begge verdener.

FraxTight er behandlingen for dig, som ønsker en flot forynget hud. Du vil stå med en opstrammet og ensartet hud med glød og vitalitet på kun 3-6 behandlinger. Behandlingen har kort downtime, hvilket gør at du vil være fuldt helet efter behandlingen på kun få dage. Stay forever young med denne helt særlige kombinations behandling - du vil aldrig fortryde at se yngre ud. Læs mere om FraxTight behandlingen her.

OBS! Behandlingen udføres kun i Aalborg og København.

Lyder det som noget for dig? Book en gratis og uforpligtende konsultation for at høre mere. Book online eller ring på 31216424