Opspar penge til brug på behandlinger!

Kvindeansigt

Opspar penge til brug på behandlinger!

Vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Ann Kirkeby fra Aalborg klinikken er ekspert i vores mange peelinger. Så døjer du med et specielt problem med din hud kan Ann helt sikkert vejlede og behandle med den helt rigtige peeling.

To hænder udveksler pengeseddel

Hvad får du ud af det?

Du opsparer 500 kr. hver gang du henviser en fra dit netværk til botox eller filler behandling hos os. Henviser du for eksempel 5 nye kunder til os optjener du hele 2.500 kr. til brug på behandlinger.* Dit optjente beløb kan bruges på en valgfri behandling hos en af vores sygeplejersker. Alt den person du henviser skal gøre er at give os et kald på 31216424 og nævne dit navn når de booker.

Hvad får den du henviser til os ud af det?

Som ny kunde får vedkomne 500 kr. til brug på sin første behandling med botox eller filler hos os.

Vidste du at vi har branchens højeste tilfredshedsscore indenfor filler og botox behandlinger? Det siger bare lidt om den service og ekspertise vi tilbyder. Vores kosmetiske sygeplejersker lytter til dine behov og tilbyder individuelt tilpassede behandlinger.

* En henvisning er først gældende når den nye kunde har foretaget et køb over 1.000 kr. hos os. Henviste kunder må ikke være allerede eksisterende kunder.