Ann Kirkeby: Ekspert i peelinger

Kvindeansigt

Ann Kirkeby: Ekspert i peelinger

Vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Ann Kirkeby fra Aalborg klinikken er ekspert i vores mange peelinger. Så døjer du med et specielt problem med din hud kan Ann helt sikkert vejlede og behandle med den helt rigtige peeling.

Ann Kirkeby

Kosmetisk sygeplejerske Ann Kirkeby

Kosmetisk sygeplejerske Ann fra Aalborg klinikken fra Aalborg er yderst erfaren indenfor vores sortiment af peelinger. Døjer du med et specielt problem med din hud kan Ann helt sikkert vejlede og behandle med den helt rigtige peeling. Lige nu har vi bl.a. et godt tilbud kørende på Retinol peeling - se tilbuddet længere nede.

Vi kan snart tilbyde behandling med de effektive pHformula peelinger og produkter. pHformulas produkter reparerer beskadiget hud, genopretter balancen og opretholder hudens sundhed uanset hudtype og udfordring. Mere om dette snart!

OBS! Vi har indtil videre kun haft ledige tider hos Ann om fredagen - men nu kan vi afsløre at hun også kommer til at være i Aalborg klinikken om torsdagen!

Køb et Retinol peeling forløb på 3 behandlinger og spar 925 kr.
Start efteråret med en glattere og friskere hud med en pænere struktur og øget spændstighed med vores populære Retinol peeling!

Behandlingen er til dig som ønsker en forbedret hudstruktur, reducerede hudporer, mere ensartet pigment og hudtone og/eller reduktion i akne, hudorme og urenheder. Den passer til alle hudtyper og du får oveni den vildeste glow.

Vi er så heldige at have hele seks specialuddannede sygeplejersker, der udfører denne behandling og du har derfor mulighed for at få behandlingen i alle vores klinikker.

Pris: 3.500 kr. ved køb af et forløb på 3 behandlinger (SPAR: 925 kr.)

Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller Club Loyal. Kampagnen kører hele oktober.