Wenche Obitz - administrerende direktør

Kvindeansigt

Wenche Obitz - administrerende direktør

Wenche Obitz er medejer af DermoCosmetic og uddannet antropolog. Hun beskæftiger sig med klinikkens ledelse, markedsføring, kvalitetssikring og udvikling af klinikkerne og har en lang karriere bag sig indenfor organisations- og kompetenceudvikling.

Wenche Obitz

Wenche Obitz - medejer og ansvarlig for klinikudvikling og markedsføring

Wenche er administrerende direktør og medejer af DermoCosmetic og er uddannet antropolog. Hun har en lang karriere bag sig indenfor organisations- og kompetenceudvikling i Danmark og internationalt.

Forud for at hun gik ind i DermoCosmetic og var med til at løfte klinikken fra at være en veldreven (men lille) klinik i Virum, til den nuværende størrelse med flere ansatte og fortsat vækst, drev hun selvstændig virksomhed med fokus på lederudvikling og rekruttering.

I DermoCosmetic beskæftiger Wenche sig med ledelse og udvikling af klinikkerne, markedsføring og kvalitetssikring. Du møder undertiden Wenche i telefonen, når du ringer for at booke en tid, fordi hun brænder for at kende kunderne og give dem en god oplevelse af service. Du møder også Wenche i klinikken i København.

Wenche siger:

”Den kosmetiske branche er super spændende at arbejde i. Det er en branche kendetegnet ved vækst og konstant udvikling i nye behandlingsmuligheder. Kun ved konstant at være supermotiverede i vores arbejde og hæve forventningerne til os selv i DermoCosmetic, kan vi fastholde et højt kvalitetsniveau i behandlingerne og højne kundernes oplevelse af vores service.

En god dag på arbejdet er, når vi har gjort det endnu bedre som team end i går og har oplevet super tilfredse kunder. Vores opgave er at gøre kunderne endnu smukkere og respektere deres naturlige udseende på en sådan måde, at vi samtidig minimerer risici ved behandlingerne og optimerer behandlingseffekten”.

Wenches yndlingsbehandling: Botox / Vistabel og alle former for Restylane behandlinger, der giver et naturligt og friskt udseende.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp