Wenche Arnevik Obitz - administrerende direktør

Kvindeansigt

Wenche Arnevik Obitz - administrerende direktør

Wenche Obitz er medejer af DermoCosmetic og har ansvar for klinikkens ledelse, markedsføring, kvalitetssikring og udvikling. Hun har en lang karriere bag sig indenfor rekruttering og organisations-/kompetenceudvikling.

Wenche Obitz

Wenche Obitz - medejer af DermoCosmetic

Wenche er administrerende direktør og medejer af DermoCosmetic. Hun er oprindelig uddannet antropolog på Aarhus Universitet. Hun har en lang karriere bag sig indenfor rekruttering samt organisations- og kompetenceudvikling i Danmark og internationalt.

Forud for at hun gik ind i DermoCosmetic og var med til at løfte klinikken fra at være en veldreven (men lille) klinik i Virum, til den nuværende størrelse med flere ansatte og fortsat vækst, drev hun selvstændig virksomhed med fokus på lederudvikling og rekruttering.

I DermoCosmetic beskæftiger Wenche sig med ledelse og udvikling af klinikkerne, markedsføring og kvalitetssikring.

Wenche siger:

"Den kosmetiske branche er super spændende at arbejde i. Det er en branche kendetegnet ved vækst og rivende udvikling i nye behandlingsmuligheder. Kun ved konstant at være supermotiverede i vores arbejde og hæve forventningerne til os selv i DermoCosmetic, kan vi fastholde et højt kvalitetsniveau i behandlingerne og højne kundernes oplevelse af vores service.

En god dag på arbejdet er, når vi har gjort det endnu bedre som team end i går og har oplevet super tilfredse kunder. Vores opgave er at gøre kunderne endnu smukkere og respektere deres naturlige udseende på en sådan måde, at vi samtidig minimerer risici ved behandlingerne og optimerer behandlingseffekten".

Wenches yndlingsbehandling: Botox/azzalure og alle former for Restylane behandlinger, der giver et naturligt og friskt udseende.