Nye retningslijner for genåbning d. 6 april

Kvindeansigt

Nye retningslijner for genåbning d. 6 april

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsministeriet har alle kosmetiske klinikker nu fået lov til at følge retningslinjerne for sundhedsvæsnet. Det betyder at du som kunde ikke behøver vise corona pas eller negativ test.

Det blev i går aftes meldt ud af Sundhedsministeriet, at kosmetiske klinikker også bliver anset som sundhedsfagligt personale. Derfor er vi ikke underlagt restriktionerne for liberale erhverv.

Du kan nu derfor komme til din behandling/konsultation uden hverken corona pas, negativ test eller bevis på at du har haft corona.

Har du spørgsmål angående din behandling eller konsultation står vi til rådighed fra 09-14 i hverdagene på tlf. 31 21 64 24.

Vores Corona-restriktioner:

  • Bær mundbind, når du er i klinikken
  • Sprit dine hænder af ved ankomst
  • Mød op til din behandling uden ledsager
  • Kom til tiden (medmindre du skal bedøves), og hold god afstand i receptionen
  • Mød ikke op, hvis du føler dig utilpas. Dette inkluderer bl.a.: forkølelse, hoste, feber, muskelømhed, hovedpine, maveproblemer, ømhed i halsen, synkebesvær- og smerter eller vejrtrækningsbesvær.

Hvis du oplever symptomer bedes du aflyse din tid hurtigst muligt på tlf. 31 21 64 24.

Hvad kan du som kunde gøre?
Vi opfordrer alle kunder til at bedøve hjemmefra før tatoveringsfjernelse og laserbehandlinger (ar, hudforyngelse, hår i intimområdet etc.). Undtaget er CO2, Morpheus8 og Restylane Skinbooster behandlinger. Formålet er at reducere antallet af kunder i klnikkerne på samme tid, og sikre, at flest muligt derfor kommer direkte til behandling.

De bedste hilsner,
Team DermoCosmetic