Nu kan du se behandlingsforløb og før-efter billeder

Kvindeansigt

Nu kan du se behandlingsforløb og før-efter billeder

For nylig åbnede vi en indholdssektion her på websitet ved navn 'Før/efter'. Her kan du se eksempler på behandlingsforløb samt før/efter billeder og videoer, foreløbig af 'Sublim skønhed', tatoveringsfjernelse og 'Specielt for mænd'.

I første omgang fokuserer vi med den nye Før/efter sektion især på resultatet af en række behandlingsforløb med både kvinder og mænd i forskellige aldre.

Kvinde 28 år, ansigt før/efter

Før og efter 28-årig kvindes behandlingsforløb

Målet med behandlingsforløbene har enten været en forstærkning af et i forvejen godt udseende (hos de yngre) eller "blot" opnåelse af et yngre og friskere ansigtstræk (hos de lidt ældre). I begge tilfælde med det klare mål, at opnå harmoni og balance i deres ansigter.

Vi viser disse billeder fra behandlingsforløb for at illustrere, hvad der sker i processen fra før første behandling finder sted, midt i behandlingsprocessen og til den sidste behandling er gennemført.

De mest overbevisende behandlingsresultater ved kosmetiske behandlinger ses nemlig især, når der er fundet mere end én behandling sted, og ofte også når der er anvendt forskellige behandlingsmetoder. Du kan under hvert behandlingsforløb se, hvilke behandlingsmetoder der er anvendt.

Kosmetiske behandlinger er sjældent et "one shot", en gang behandling og udseendet er markant forandret! Faktisk synes de fleste af vores kunder, og vi selv, heller ikke at det skal være målet.

Vi tror langt mere på filosofien om, at man ikke skal se "behandlet" ud, men at man kan kende sig selv igen – og at andre også kan kende en igen! Uanset om det er efter én behandling eller efter flere behandlinger i et behandlingsforløb.

Kenneth Nilsson ansigt før/efter

Kenneth 39 år før og efter behandlingsforløb

Og uanset om der er tale om mindre, diskrete, foryngende behandlinger, eller om man har fået flere, større behandlinger og ens ansigt over tid er blevet forstærket og forskønnet væsentligt.

Efter de kosmetiske behandlinger, som vi viser eksempler på her, er nøglen til vedligehold af resultatet "desværre" selvfølgelig regelmæssigt gentagne behandlinger.

Dog er det så kun nødvendigt med mindre behandlinger, end hvis man vælger at vente til effekten er helt aftaget og der skal startes forfra.

Afhængig af hvilken behandling der er brug for, og hvilken metode, der anvendes, skal man forvente at gentage behandlingerne med mellem 1/2 til 3 års intervaller.

I de viste før-efter billeder af behandlingsforløb har vi eksempler på diskrete resultater opnået gennem behandlinger med enkelte behandlingsmetoder og mindre behandlingsomfang med fokus på at genetablere et friskt og vitalt udseende.

Du kan se beskrivelser af behandlingsforløbene og billederne her af Kenneth 39 år og Jørgen 59 år.

Stig Andersen før og efter Restylane behandling

Før og efter behandlingsforløbet for Stig 27 år

Behandlingsforløbene tager udgangspunkt i, at de begge er unge og ikke har brug for at få rettet op på hudskader.

Kvinden på 28 år er et eksempel på en yngre kvinde med et godt udseende, som ønskede sig et mere glamourøst ansigtsudtryk og en forstærkning af sine feminine ansigtstræk. Du kan her se kvindens behandlingsforløb.

Stig er en ung fyr, som har gennemgået et behandlingsforløb for at opnå et mere markant maskulint og attraktivt ansigt, og forstærkning af et i forvejen harmonisk ansigt. Du kan her se Stigs behandlingsforløb.

I alle behandlingsforløb tager vi højde for den enkeltes naturlige udgangspunkt og alder samt ønsker, på en sådan måde, at vi både vedligeholder og forbedrer udseendet, så resultatet fremstår naturligt og harmonisk.

Vi bringer også efterhånden flere før/efter billeder generelt og også videoer af en række af vores behandlinger. Lige nu kan du se billeder/videoer af behandlingerne Sublim skønhed, tatoveringsfjernelse og Specielt for mænd.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg