Morpheus 8 hudforyngelse - til dig der vil strammes op

Kvindeansigt

Morpheus 8 hudforyngelse - til dig der vil strammes op

Morpheus8 er vores banebrydende hudforyngelses behandling. Med denne nye teknologi opstrammer vi huden og bringer gløden tilbage. Du får utrolige resultater med denne nye behandling. DermoCosmetic er de eneste i Danmark, som tilbyder denne unikke hudopstramning.

Underansigt før og efter behandling

Hvad kan en Morpheus8-behandling gøre for dig?

Morpheus8-behandlingen er for dig, der ønsker at få opstrammet og udglattet din hud. Den unikke hudopstrammende metode er en af vores populære behandlinger - og med god grund! Morpheus8 er nemlig en af de mest effektive metoder til foryngelse, opstramning og uglatning af huden da den bruger den unikke kombination af nåle og radiofrekvens.

Hvad siger kunderne om Morpheus8?

Vores kunde, Jo, er i gang med et behandlingsforløb med Morpheus8, og fortæller: “Jeg har modtaget Morpheus8 behandlingen, som har givet mig en pænere og mere ensartet hudtone. Den toner samt strammer huden og har givet mig en fantastisk sund glød tilbage. Derudover har jeg også oplevet mindre rødme samt færre karsprængninger. Efter behandlingen var der ingen downtime. Jeg så fin ud allerede dagen efter. Der var et synligt resultat allerede efter første behandling. Jeg kunne se at mine fine linjer samt hamsterkinder var reducerede. Jeg har efterfølgende modtaget så mange komplimenter for min hud!”

Hvordan foregår behandlingen?

Morphues8 er et håndstykke med en klynge nåle på ca. 4 mm. Håndstykket "hæfter" din hud og penetrerer ned i de dybere lag. Behandlingen booster kollagenproduktionen, så du vil opleve en øget fasthed, volumen og elasticitet i huden. Alt efter behandlingstypen og graden af slaphed og rynker i huden, skal du forvente at det i gennemsnit er nødvendigt med 1-3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Du kan læse meget mere om den spændende behandling her samt se priserne her.

Kontakt DermoCosmetic på tlf. 31 21 64 24 for at booke tid til en gratis og helt uforpligtende konsultation.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer