Forholdsregler ved behandlinger - Covid-19 (Opdateret)

Kvindeansigt

Forholdsregler ved behandlinger - Covid-19 (Opdateret)

Føl dig tryg når du besøger vores klinikker. Vi følger Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer for at stoppe smittespredningen af Corona (Covid-19). Læs mere om retningslinjer og forholdsregler i denne artikel.

Hos DermoCosmetic går vi ekstraordinært op i, at du føler dig tryg, når du besøger vores klinikker. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer for at stoppe smittespredningen er Corona (Covid-19). For dig betyder det, at du fra torsdag d. 29 oktober - og fremover - skal bære mundbind, når du møder op til din behandling i vores klinikker. Ved behandlinger i ansigtet tages mundbindet selvfølgelig af under selve behandlingen.

Har du glemt mundbind, kan du altid købe et hos os - det vil koste 5 kr. Vi har sørget for, at der står håndsprit klar ved indgangen til alle vores klinikker, så du kan spritte dine hænder af, når du ankommer til din behandling.

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 31 21 64 24.

Forholdsregler ved behandlinger hos DermoCosmetic:

  • Har du et eller flere af disse sygdomstegn: Feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, bedes du straks ringe, så vi kan finde en ny tid til dig i fremtiden,
  • Kræver din behandling bedøvelse, bedes du såvidt muligt selv bedøve hjemmefra (se nedenfor).
  • Kom alene til din aftale.
  • Mød ikke tidligt ind - kom venligst præcist, når du har en tid.
  • Vent ved skranken i receptionen for at blive registreret, inden du sætter dig ned.
  • Anvend håndsprit ved ankomst.
  • Hvis muligt bedes du undgå at betale med kontanter.
  • Der skal anvendes mundbind ved ankomst, i receptionen samt til selve behandlingen eller konsultationen.

Hvordan du selv kan bedøve hjemmefra under Covid-19

I perioden, hvor der er risiko for smitte med Corona (Covid-19), opfordrer vi alle kunder til at bedøve hjemmefra før tatoveringsfjernelse og laserbehandlinger (ar, hudforyngelse, hår i intimområdet etc.) Undtaget er CO2 og Restylane Skinbooster behandlinger. Formålet er at reducere antallet af kunder i klinikkerne på samme tid, og sikre, at flest muligt derfor kommer direkte til behandling. Her er en kort vejledning til, hvordan du bedøver hjemmefra:

Anbefalede bedøvelsescremer:

Vi anbefaler følgende mærker af bedøvelsescreme, der kan købes i håndkøb på apotekerne. Lipricain, Tapin og Emla. Til tatoveringsfjernelse forhandler DermoCosmetic den specialtelrettede bedøvelsescreme PainFree. Benyt aldrig PainFree til andet end tatoveringsfjernelse. Har du ikke allerede denne creme, kan de øverige nævnte bedøvelsescremer fra apoteker benyttes.

Sådan gør du:

45-120 minutter før din behandling: Påsmør et godt lag af cremen grundigt i området, der skal behandles. Du skal kunne se et tydeligt hvidt lag. Dæk området til med madfilm og sæt evt. tape på. for at sikre at filmen ikke falder af.

Vi glæder os til at se dig igen!

De bedste hilsner,

Team DermoCosmetic