Forholdsregler ved behandlinger under Covid-19

Kvindeansigt

Forholdsregler ved behandlinger under Covid-19

Vi passer ekstraordinært på dig og DermoCosmetics personale under Corona (Covid-19). Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og vi samlet har en række forholdsregler ifm. behandlinger, som vi vil bede dig om at være opmærksom på.

Forholdsregler ved behandlinger hos DermoCosmetic

  • Har du et eller flere af disse sygdomstegn: Feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, bedes du straks ringe, så vi kan finde en ny tid til dig i fremtiden.
  • Kræver din behandling bedøvelse, bedes du så vidt muligt selv bedøve hjemmefra (se nedenfor).
  • Kom alene til din aftale.
  • Mød ikke tidligt ind – kom venligst præcist, når du har en tid.
  • Vent ved skranken i receptionen for at blive registreret, inden du sætter dig ned.
  • Anvend håndsprit straks ved ankomst.
  • Hvis muligt bedes du undgå at betale med kontanter.

Hvordan du selv kan bedøve hjemmefra under Covid-19

I perioden hvor der er risiko for smitte med Corona (Covid-19), opfordrer vil alle kunder til at bedøve hjemmefra før tatoveringsfjernelse og laserbehandlinger (ar, hudforyngelse, hår i intimområdet etc.). Undtaget er CO2 og Restylane Skinbooster behandlinger.

Formålet er at reducere antallet af kunder i klinikkerne på samme tid, og at sikre, at flest muligt derfor kommer direkte til behandling. Her er en kort vejledning til hvordan du bedøver hjemmefra:

Anbefalede bedøvelsescremer

Vi anbefaler følgende mærker af bedøvelsescreme, der kan købes i håndkøb på apotekerne: Lipricain, Tapin og Emla.

Til tatoveringsfjernelse forhandler DermoCosmetic den specialtilrettede bedøvelsescreme PainFree. Benyt aldrig PainFree til andet end tatoveringsfjernelse. Har du ikke allerede denne creme, kan de øvrige nævnte bedøvelsescremer fra apoteker benyttes.

Sådan gør du

45-120 minutter før din behandling: Påsmør et godt lag af cremen grundigt i området, der skal behandles. Du skal kunne se et tydeligt hvidt lag. Dæk området med madfilm, sæt evt. tape på, for at sikre at filmen ikke falder af.

Vi glæder os til at se dig igen!

De bedste hilsner,
Team DermoCosmetic