25% rabat på permanent hårfjerning hos Camille

Kvindeansigt

25% rabat på permanent hårfjerning hos Camille

Vi er glade for, at kunne byde søde Camille velkommen til teamet. For at fejre det har vi strikket et yderst godt tilbud sammen til jer! Du kan spare hele 25% på permanent hårfjerning når du bliver behandlet af Camille i september, oktober og november.

Permanent hårfjerning ben

Før og efter behandling af tre områder i øvre ansigt. Der er blevet brugt Botox for at afslappe musklerne som skaber pandelinjer, bekymringsrynken og kragetæer.

Camille De Avezedo

Lige om lidt starter søde Camille i klinikken og det skal fejres med et lækkert tilbud. I hele september, oktober og november 2022 får du 25% rabat på permanent hårfjernelse hvis du booker tid til behandling hos Camille i København eller Virum. Det gælder både små og store behandlinger, og er du hurtig, kan du ofte nå at få 2 behandlinger med 25% rabat inden udgangen af november.

Hos DermoCosmetic får du i forvejen altid 50% rabat på hårfjerning på alle områder efter det dyreste område, når du vælger behandling i mere end 1 område, hver gang du kommer til behandling. Vi beregner din rabat på hårfjernelse hos Camille oveni denne standard rabat.

Se vores priser på hårfjerning med laser

Et par eksempler:

1 behandling af uønsket hår på ryg:
Normalpris: 1.700 kr.
Pris efter 25% rabat: 1.360 kr.
Du sparer 340 kr. per behandling.

1 behandling af hår på underben, bikinilinje og armhuler i samme behandling:
Normalpris: 2.500 (ved at vælge flere områder har du allerede opnået 700 kr. rabat)
Pris efter 25% rabat: 1.875 kr.
Du sparer i alt 625 kr. oveni din rabat på 700 kr.

Camille er uddannet sygeplejerske og specialuddannet som kosmetisk sygeplejerske i DermoCosmetic i 2022og tilbyder pt. kun behandling med laser og IPL til fjernelse af uønsket hår. Hun er desuden i gang med et internt uddannelsesforløb i klinikken, hvor hun hen ad vejen vil udføre mange andre af de spændende behandlinger, som tilbydes i DermoCosmetic.

* Tilbuddet gælder kun ved behandling hos Camille i København og Virum i perioden september, oktober og november 2022. Det er først-til-mølle.