200 gæster til et brag af en åbningsreception i Aalborg

Kvindeansigt

200 gæster til et brag af en åbningsreception i Aalborg

Lørdag 7/3 slog vi dørene op for en ny klinik i Aalborg. Det blev fejret med et brag af en åbningsreception med tæt på 200 gæster. Med åbningen af den nye klinik, kom Danmarks største udvalg af højkvalitets kosmetiske behandlinger for første gang til Nordjylland.

Stemning fra åbningsreceptionen ved DermoCosmetics nye klinik i Aalborg, 7. marts 2020

Interessen for vores nye klinik og alle de spændende behandlinger trak rigtig mange besøgende til, og vi havde et brag af en fejring med positive og glade gæster. Vi blev virkelig godt taget imod af nordjyderne! En stor tak til jer alle, der valgte at komme forbi!

Lange køer af forventningsfulde besøgende

Kø af mennesker foran klinikken i Aalborg

Kø af forventningsfulde gæster til åbningsreceptionen den 7. marts 2020 i Aalborg, Møllegade 10

Allerede lang tid før dørene blev åbnet kl. 12.00, dannede der sig en lang kø af forventningsfulde besøgende ned ad Møllegade 10, hvor klinikken ligger. Der var 100 goodiebags til de første 100 fremmødte, og de der ikke nåede at få en, fik i stedet for mulighed for at modtage et gavekort på 500 kr. til deres første behandling.

Åbningen af DermoCosmetic Aalborg blev fejret med maner

Vi havde glædet os så meget til at vise den nye klinik frem, og vi var da også ret spændte på reaktionerne! Begejstringen for både lokalerne og vores behandlinger var tydelig. Det var rigtig rart at få en snak med mange af gæsterne over et glas champagne og lidt godt til ganen, mens en lokal DJ skabte god stemning med skøn musik.

Menneskemængde ved reception

Trængsel ved åbningsreceptionen den 7. marts 2020 i klinikken i Aalborg

Det er ingen hemmelighed at vi også er dybt taknemmelige for at flere valgte at booke tid til konsultationer og behandlinger. Vores hudlæge, Erik René Obitz, klinikchef Helene Lindhardt og kosmetisk sygeplejerske Ann Holleufer havde travlt med at besvare spørgsmål fra de mange besøgende, som allerede var interesserede i at høre mere om specifikke behandlinger.

Konkurrencer om at vinde gratis behandlinger og hudplejeprodukter

Åbningen blev også fejret med et væld af konkurrencer om at vinde gratis behandlinger og hudplejeprodukter. I ugen efter åbningsreceptionen glæder vi os til at kontakte alle de heldige vindere af konkurrencerne.

Klinikface med skilt fra DermoCosmetic Aalborg

Klinikfacaden for klinikken i Aalborg

Så er vi i gang! Og vi ser frem til at få besøg af endnu flere nordjyder hos DermoCosmetic i Aalborg på Møllegade 10

Klinikinteriør med sofagruppe i DermoCosmetic Aalborg

Klinikinteriør fra klinikken i Aalborg

Receptionsområde for klinik

Receptionsområdet fra klinikken

Kom forbi og hør mere om hvad vi kan hjælpe med, bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation på tlf. 31 21 64 24 eller skriv til os på info@dermocosmetic.dk. Følg os her på Facebook og Instagram.

Helene Lindhardt og Erik Obitz

Klinikchef Helene Lindhardt og hudlæge Erik Obitz glæder sig til at byde dig velkommen i den nye klinik på Møllegade 10, Aalborg

Vi glæder os til at høre fra alle!


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer