Ultherapy - kan ikke anbefales

Kvindeansigt

Ultherapy - kan ikke anbefales

Vi tilbyder ikke behandlinger med Ultherapy i DermoCosmetic, fordi der simpelthen findes langt hurtigere, sikrere og mere effektive behandlingsformer. Få mere info her om hvorfor vi klart anbefaler Morpheus8 og Tight behandlingerne i stedet.

Ultherapy er en ultralydsbehandling, der efterhånden er blevet ret kendt i Danmark. Behandlingen sælges som et alternativ til plastikkirurgi, som en opstramning af huden, hvor effekten er et "naturligt" løft.

Behandlingen stimulerer huden til at regenere sig selv, og collagen fibrene bliver stærkere. Det er dette, der skal give en lidt strammere og løftet hud.

Behandlinger med Ultherapy udføres af sygeplejersker og kan foregå i ansigtet, på kæbelinjen og bruges også til løft af øjenbryn samt på brystet (decolleté). Derimod kan Ultherapy ikke bruges til opstramning og løft af hud på kroppen.

Årsagen til at Ultherapy er en af de nok mest kendte metoder til hudopstramning i Danmark

I Danmark er der to hovedårsager til at Ultherapy er blevet kendt:

 1. Firmaet bag apparatet har investeret massivt i markedsføring af behandlingen.
 2. Ultherapy tilbydes på flere kosmetiske klinikker herhjemme. Det skyldes, at de fleste kosmetiske klinikker oftest er ejet af sygeplejersker, der ift. Styrelsen for Patientsikkerheds regler ikke må udføre mere intense potente og effektive hudopstrammende behandlinger. Det er det nemlig kun hudlæger, som må.

Priser på behandling med Ultherapy

Ultherapy er en ret dyr behandling at få udført sammenlignet med andre sammenlignelige milde hudopstrammende behandlinger. De meste udbredte kaldes for HiFu behandling.

Det skyldes først og fremmest, at det er et dyrt apparat i indkøb og at klinikkerne skal betale en afgift til forhandleren af apparatet, hver gang de laver en Ultherapy behandling.

Morpheus8 - et langt bedre alternativ til Ultherapy

Vores hudlæge Erik Obitz har løbende undersøgt kvalitet og sikkerhed ved en række forskellige metoder og apparater, bl.a. indenfor ultralyd (HiFu, Ultherapy).

Indtil Morpheus8 har han ikke set nogen overbevisende metoder og resultater, og derfor har hudopstramning ikke været en tilbudt behandling hos DermoCosmetic før i 2020, hvor vi var de første i Danmark, der lancerede Morpheus8.

Siden da har Erik Obitz gennemført flere hundrede Morpheus8 behandlinger. Metoden har allerede inden da opnået stor popularitet i USA og i England – faktisk var der i 2022 flere søgninger på nettet i USA på Morpheus8 end på Botox!

På linje med flere internationale kosmetiske hudlæge eksperter indenfor hudopstramning, er Erik Obitz overbevist om, at Morpheus8 giver kunder bedre resultater end Ultherapy og er en sikrere metode, fordi:

 • Morpheus8 giver hurtigere resultater og du vil opleve tydelige forbedringer i din hud 4-6 uger efter den første behandling. Med Ultherapy tager det ofte 3-6 mdr. før resultater kan ses.
 • Morpheus8 kan bruges til at behandle nærmest alle områder I ansigtet og på kroppen. Ultherapy kan ikke bruges på kroppen.
 • Resultatet af et behandlingsforløb med Morpheus8 holder i op til 3-5 år. Ultheraphy holder ca. 12 mdr.

Øvrige fordele ved Morpheus8 behandlingen

 • Dyb og sikker fraktioneret behandling
 • Særdeles ensartet effekt i huden
 • Ingen eller minimal risiko for forbigående bivirkninger på huden pga. varmeenergien i apparatet
 • Sikker på alle hudtyper (inkl. hudtype VI)
 • Lav risiko for hyperpigmentering, som ellers er en kendt bivirkning ved de fleste andre hudoptrammende behandlingsmetoder

Morpheus8 er godkendt af den amerikanske sundhedsmyndighed FDA

Behandlingen og udstyret er godkendt af FDA (USA's føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed), der er den offentlige sundhedsmyndighed i verden, som stiller de nok skrappeste krav til laserudstyr.

FDA har godkendt Morpheus8 som behandling til reduktion af fine linjer og rynker, til forbedring af hudtone og -tekstur og til at opstramme løs hud.

Sikkerhed og tryghed ved hudopstrammende behandlinger

Radiofrekvens er sikrere at arbejde med og kan bedre styres end ultrabølger. Dvs. at der er langt lavere risiko for skader end ved brug af ultralyd, såsom ved brug af Ultherapy metoden.

I USA har der været rapporteret flere tilfælde af bl.a. smerter, svimmelhed og hovedpine samt prikkende fornemmelser i det behandlede område, forbigående ubehag som typisk ophører op til 6 uger efter behandling med Ultheraphy.

Der er også mange tilfælde af mere alvorlige bivirkninger, hvor patienter har permanent smerte og vedvarende følelsesløshed og vansirethed. I DermoCosmetic har vi ifm. second opinion set flere eksempler på nogle af disse bivirkninger efter Ultheraphy behandlinger i andre klinikker.

Sammenligning af Morpheus 8 og Ultherapy – en oversigt

Morpheus8 Ultherapy
Behandling Hudopstramning med radiofrekvens I combination med micronåle der når dybest ned I huden Hudopstramning med ultralyd
Behandlingsområde Nærmest alle områder af ansigtet og kroppen Ansigt, hals, brystparti
Synlige resultater efter 4-6 uger (”glow” effekt og begyndende opstrammende fornemmelse ofte allerede efter 1. behandling) 3-6 mdr.
Varige resultater op til ca. 3-5 år (tjek kundeinfo) 1 år
Down-time (opheling) Rødme i ca. 1-2 dage ved de fleste benhandlinger, de fleste er klar til at genoptage deres daglige gøremål dagen efter behandling Lette hævelser og ømhed kan opstå
Udføres af Hudlæge Sygeplejerske

Andre alternativer - milde, hudopstrammende behandlinger med radiofrekvens

I DermoCosmetic tilbyder vi foruden Morpheus8 også hudopstrammende behandling med radiofrekvens uden micro nåle. Vi kalder behandlingen Tight.

Effekten kan sammenlignes med Ultherapy behandlinger, men er en langt mere prisvenlig løsning. Mild hudopstramning er til dig, der ønsker at forebygge løs hud eller kun har lettere tendens til det.

Fordelene ved Tight hudopstrammende behandling

Tight metoden er baseret på bi-polar radiofrekvens energi. Radiofrekvens bølgerne bevæger sig mellem elektroderne og giver en komfortabel, varm oplevelse i huden.

Behandlingen er uden fare for forbrænding eller underbehandling. En indbygget temperatur kontrol funktion sikrer den optimale opvarmning af hudvævet.

Hos DermoCosmetic tilbyder vi Tight behandling og ikke Ultherapy behandling, fordi Tight er:

 • en mere sikker behandling med markant lavere risiko for bivirkninger
 • en smertefri behandling
 • uden "down-time" - du vil være i stand til at genoptage dine daglige aktiviteter eller arbejde straks efter behandling
 • en væsentligt billigere behandling end Ultherapy

Tight er en sikker, blid og effektiv behandling til hudopstramning. Behandlingen er ikke-invasiv, hvilket betyder at der ikke sker en gennemtrængning af huden i forbindelse med behandlingen. Tight er blevet en særdeles populær "celeb glow" behandling i USA.