Hvorfor vælge uddannelse hos DermoCosmetic?

Kvindeansigt

Hvorfor vælge uddannelse hos DermoCosmetic?

I DermoCosmetic Akademi har vi valgt at fokusere 100% på at sikre, at du mestrer behandlinger med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillere, og at du lever op til Styrelsen for Patientsikkerhed krav. Du undervises og superviseres af hudlæge Erik Obitz.

Restylane klinik logo 2020

I DermoCosmetic har vi mere end 15 års erfaring i behandling med Restylane og er certificeret Restylane klinik

Det kan være svært at gennemskue, hvad der skal til af kvalifikationer og registrering for at måtte udføre kosmetiske behandlinger. Og det kan være svært at blive klog på kvaliteten af de udbudte kurser og uddannelser herhjemme.

En lille håndfuld klinikker udbyder i øjeblikket kosmetiske kurser og uddannelser. Nogle tilbyder en såkaldt uddannelse til kosmetisk sygeplejerske, andre kortere kurser, hvor du selv har ansvar for at søge registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Det væsentlige er, at som sygeplejerske eller læge er du allerede autoriseret behandler. Der skal ikke opfyldes yderligere lovkrav for at måtte udføre kosmetiske behandlinger. Og der findes ikke nogen offentligt godkendt og autoriseret uddannelse til kosmetisk sygeplejerske.

Men, for at måtte udføre kosmetiske behandlinger - i dette tilfælde med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillere - skal du registreres hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette kræver i dag at du har gennemført et vist antal obligatorisk antal superviserede behandlinger og intet andet.

100% fokus på at du mestrer behandlinger og lever op til krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Hos DermoCosmetic Akademi har vores hudlæge Erik René Obitz derfor valgt at fokusere 100% på at sikre, at du mestrer behandlinger med Botulinum Toksin og ikke-permanente filler og at du lever op til Sundhedsstyrelsen krav til, at du kan blive registreret behandler. Derfor kan vi tilbyde dig et prisfornuftig uddannelsesforløb.

Kosmetisk sygeplejerske Helene anbefaler DermoCosmetic Akademi

Ingen unødvendig og fordyrende undervisning

Hos DermoCosmetic Akademi oplever du ingen unødvendig og fordyrende undervisning i behandlingstyper, som ikke kræver registrering hos Sundhedsstyrelsen. Eksempler herpå kunne være micro-needling ("Dermaroller") og fjernelse af tatoveringer med laser.

Hos os skal du heller ikke betale for at blive introduceret til behandlingstyper, som du så reelt ikke trænes og superviseres i, og som du derfor ikke kan opnå registrering til hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Er du interesseret i at blive registreret til at udføre f.eks. behandlinger med laser og IPL (hår, kar, pigment, lettere rynker etc.), tilbyder vi også uddannelse heri, inklusiv hjælp til at blive registreret som behandler.

Endelig bruger vi heller ikke din tid og penge på at undervise dig i, hvordan du skal drive en klinik, og hvad der skal til af markedsføring, økonomistyring og andre forhold, som ikke knytter sig direkte til at blive i stand til at behandle.

Erik Obitz

Dr. med Erik Obitz - speciallæge i Dermatologi

Du bliver uddannet og superviseret af hudlæge Erik Obitz

Hos DermoCosmetic Akademi er hudlæge Erik René Obitz din gennemgående underviser og træner. Du kan i uddannelsesforløbet komme til at møde andre, dygtige behandlere fra DermoCosmetic, som så vil assistere vores hudlæge i at undervise dig.

Dokumenteret undervisnings- og trænererfaring

Erik René Obitz er en af de første hudlæger, som startede kosmetisk hudlægeklinik for mere end 15 år siden.

Han har mange års erfaring som underviser i kosmetiske behandlinger, og han har senest gennemgået det højeste niveau af mentortræning fra nogen af verdens dygtigste eksperter indenfor Restylane behandling.

Han har selv uddannet flere af DermoCosmetics ansatte i at blive kosmetiske injektionssygeplejersker og fået dem registreret hos Sundhedsstyrelsen. Bl.a. vores sygeplejersker Mia og Kristoffer og Denise.

Erik René Obitz har hjulpet andre behandlere og klinikker med at opnå registrering hos Sundhedsstyrelsen, ligesom han også har stor erfaring i in-clinic undervisning af behandlere på de største klinikker herhjemme.

Og så er DermoCosmetic den eneste klinik i Danmark, der har hele 2 internationale Azzalure og Restylane trænere.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer