Hvorfor vælge uddannelse hos DermoCosmetic?

Kvindeansigt

Hvorfor vælge uddannelse hos DermoCosmetic?

Hos DermoCosmetic Akademi har vi valgt at fokusere 100% på at sikre, at du mestrer de behandlinger, du bliver undervist i, og at du lever op til Styrelsen for Patientsikkerheds krav. Du undervises og superviseres af hudlæge Erik Obitz.

Restylane klinik logo 2020

I DermoCosmetic har vi mere end 15 års erfaring i behandling med Restylane og er certificeret Restylane klinik

Det kan være svært at gennemskue, hvad der skal til af kvalifikationer og registrering for at måtte udføre kosmetiske behandlinger. Og det kan være svært at blive klog på kvaliteten af de udbudte kurser og uddannelser herhjemme.

En lille håndfuld klinikker udbyder i øjeblikket kosmetiske kurser og uddannelser. Nogle tilbyder en såkaldt uddannelse til kosmetisk sygeplejerske, andre kortere kurser, hvor du selv har ansvar for at søge registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Det væsentlige er, at som sygeplejerske eller læge er du allerede autoriseret behandler. Der skal ikke opfyldes yderligere lovkrav for at måtte udføre kosmetiske behandlinger. Og der findes ikke nogen offentligt godkendt og autoriseret uddannelse til kosmetisk sygeplejerske.

Men, for at måtte udføre kosmetiske behandlinger - i dette tilfælde med Botulinum Toksin og ikke-permanente fillere - skal du registreres hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette kræver i dag at du har gennemført et vist antal obligatorisk superviserede behandlinger og intet andet.

100% fokus på, at du mestrer behandlinger og lever op til krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Hos DermoCosmetic Akademi har vores hudlæge Erik René Obitz derfor valgt at fokusere 100% på at sikre, at du mestrer behandlinger med Botulinum Toksin, ikke-permanente filler og laserbehandlinger. Så du lever op til Sundhedsstyrelsen krav til, at du kan blive registreret behandler. Derfor kan vi tilbyde dig et prisfornuftig uddannelsesforløb.

Kosmetisk sygeplejerske Helene anbefaler DermoCosmetic Akademi

Ingen unødvendig og fordyrende undervisning

Hos DermoCosmetic Akademi oplever du ingen unødvendig og fordyrende undervisning i behandlingstyper, som ikke kræver registrering hos Sundhedsstyrelsen. Eksempler herpå kunne være micro-needling ("Dermaroller") og fjernelse af tatoveringer med laser.

Er du interesseret i at blive registreret til at udføre f.eks. behandlinger med laser og IPL (hår, kar, pigment, lettere rynker etc.), tilbyder vi også uddannelse heri, inklusiv hjælp til at blive registreret som behandler.

Erik Obitz

Dr. med Erik Obitz - speciallæge i Dermatologi

Du bliver uddannet og superviseret af hudlæge Erik Obitz

Hos DermoCosmetic Akademi er hudlæge Erik René Obitz din gennemgående underviser og træner. Du kan i uddannelsesforløbet komme til at møde andre, dygtige behandlere fra DermoCosmetic, der vil assistere vores hudlæge i at undervise dig.

Dokumenteret undervisnings- og trænererfaring

Erik René Obitz var en af de første hudlæger, der startede en kosmetisk speciallægeklinik tilbage i 2005.

Han har mange års erfaring som underviser i kosmetiske behandlinger, og han har senest gennemgået det højeste niveau af mentortræning fra nogen af verdens dygtigste eksperter indenfor Restylane behandling.

Han har selv uddannet flere af DermoCosmetics ansatte i at blive kosmetiske injektionssygeplejersker og fået dem registreret hos Sundhedsstyrelsen. Bl.a. vores sygeplejersker Mia, Kristoffer, Denise og Hilda.

Erik René Obitz har hjulpet andre behandlere og klinikker med at opnå registrering hos Sundhedsstyrelsen, ligesom han også har stor erfaring i in-clinic undervisning af behandlere på de største klinikker herhjemme.

DermoCosmetic er den eneste klinik i Danmark, der har 2 internationale Azzalure og Restylane trænere.