Underviserne på DermoCosmetic Akademi

Kvindeansigt

Underviserne på DermoCosmetic Akademi

På DermoCosmetic Akademi bliver du ikke blot undervist af nogle af de mest erfarne behandlere i Danmark, DermoCosmetic er også den eneste klinik herhjemme, der har hele 2 internationale Restylane trænere.

Tilsammen er det din garanti for, at du har valgt en uddannelse af højeste kvalitetsniveau.

Erik Obitz og Kristoffer Ruvang

Hudlæge Erik Obitz og sygeplejerske Kristoffer Ruvang

Hudlæge og international træner Erik René Obitz

Erik Obitz er en af de første hudlæger, som startede kosmetisk hudlægeklinik for mere end 15 år siden.

Han har mange års erfaring i undervisning i kosmetiske behandlinger, og han har senest gennemgået det højeste niveau af mentortræning fra nogen af verdens bedste eksperter indenfor Restylane behandling.

Han har stor erfaring i in-clinic undervisning af behandlere på de største klinikker herhjemme, ligesom han træner og hjælper nystartede klinik med at få registreret sygeplejersker og virksomhedsansvarlige læger hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Erik gennemfører for tiden træning af sygeplejersker og læger i de mest avancerede behandlinger med Restylane (ikke-permanente fillere) og Azzalure (Botulinum toksin) for Restylane Galderma.

Sygeplejerske og international træner Kristoffer Ruvang

Firmaet Restylane Galderma har i foråret 2019 bedt sygeplejerske Kristoffer Ruvang fra DermoCosmetic om også at blive træner for dem. Kristoffer er oplært som kosmetisk sygeplejerske hos Erik i DermoCosmetic, og han har været ansat i klinikken i flere år.

Kristoffer er allerede i fuld gang med at undervise i Danmark. Det er en klar anerkendelse af DermoCosmetic og af Kristoffers dygtighed, at han er blevet bedt om at undervise for Restylane Galderma, især fordi der kun er ganske få at de dygtigste kosmetiske sygeplejersker, som bliver bedt om dette.

Mia Langberg Rasmussen

Efter behov vil du møde vores Masterbehandler fra DermoCosmetic: Mia .


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer