Rabatter for behandlingsforløb og Club Loyal

Kvindeansigt

Rabatter for behandlingsforløb og Club Loyal

DermoCosmetic har en række rabatter på behandlingsforløb for udvalgte behandlinger. Derudover kan du som kunde opnå markante rabatter på alle dine behandlinger i vores Club Loyal kundeloyalitets program.

Oversigt over rabatter der tilbydes:

Behandlingstype Rabat Bemærkninger
Botox / Vistabel og Azzalure Loft på pris hvis du vælger at blive behandlet i 3 områder (ved siden af øjnene, mellem øjnene og i panden) i samme behandlingssession Typisk opnås en rabat på mellem 600 - 1.600 kr. Læs mere om rabatten.
Restylane behandlinger Rabat ved flere sprøjter / behandling af flere områder i en behandlingssession Læs mere om rabatten
Permanent hårfjerning 50% rabat på alle områder efter det dyreste område Læs mere om rabatten
NeoStrata glycolsyre peeling Hver 6. NeoStrata Glycolsyre peeling er gratis (Du sparer 700 kr.) Læs mere om rabatten
Neostrata Retinol peeling 1 behandling: 1475 kr. 2 behandlinger: 2675 kr. 3 behandlinger: 3775 kr.
Fedtfrysning med Cooltech 50% rabat på 3. behandling (1.750 kr. rabat): Du betaler kun 3.500 kr. pr. behandlingsområde. Hvis du ønsker behandling af 3 områder og betaler for alle behandlinger ifm. din første behandling, opnår du en yderligere rabat på 50% på din sidste behandling. Prisen i alt er for 3 behandlinger er 8.750 kr.

Prisgaranti på en række behandlinger

Vi tilbyder også prisgaranti for en længere række behandlinger. Læs mere om vores prisgaranti og hvilke behandlinger den dækker. Vi tager forbehold for ændringer i prisgarantier.

Club Loyal - opnå op til 10% rabat på alle behandlinger

Vi ved, at prisen er vigtig for vores kunder, og at det særligt kan betale sig af være loyal kunde. Hos DermoCosmetic sætter vi stor pris på loyale kunder, der vælger at komme tilbage til behandling hos os, og det belønner vi med vores attraktive kundeloyalitetsprogram Club Loyal.

Ny Club Loyal med op til 10% rabat på alle behandlinger er trådt i kraft primo oktober 2018.

DermoCosmetic Club Loyal er et endnu mere attraktivt kunde loyalitetsprogram, end vi før har kunnet tilbyde dig. Vi tilbyder dig nemlig faste rabatter på alle behandlinger. Det gælder også for behandlinger, hvor prisen i forvejen er nedsat pga. kampagner, tilbud mv.

Der er 3 grupper i Club Loyal:

  • Club Loyal Bronze: 5% rabat på alle behandlinger
  • Club Loyal Sølv: 7% rabat på alle behandlinger
  • Club Loyal Guld: 10% rabat på alle behandlinger

Indplacering i de 3 forskellige grupper er baseret på det samlede beløb, du har købt behandlinger for hos DermoCosmetic siden efteråret 2015. Du kan kun rykke opad i grupperne, aldrig ned. Du vil automatisk få en email fra os, når du rykker ind i en gruppe og op i næste gruppe. Opdatering sker hver 2. måned.

Vi glæder os til at se dig til en gratis konsultation og til behandling hos DermoCosmetic i vores klinikker i København, Virum og Aalborg.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer