COVID-19 opdatering: Vi åbner den 6. april 2021

Kvindeansigt

COVID-19 opdatering: Vi åbner den 6. april 2021

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen har alle kosmetiske klinikker nu fået lov til at åbne igen fra den 6. april 2021. Vores klinikker i Virum, København og Aalborg åbner derfor den 6. april.

I går aftes fik vi grønt lys fra regeringen til igen at kunne åbne op for vores klinikker. Den 6. april kan vi derfor byde jer alle velkommen i København, Virum samt Aalborg. Det har vi set utroligt meget frem til!

Regeringen har besluttet at alle, der besøger vores klinikker, skal vise en negativ COVID-19 test, som ikke er ældre end 72 timer, Corona pas eller at du har haft Corona. Vi tager disse forholdsregler meget seriøst, og du vil derfor ikke kunne møde op til din behandling eller konsultation uden bevis på ovenstående.

Har du en tid inden d. 6. april vil du blive kontaktet med tilbud om en ny tid. Du har også mulighed for selv at bruge vores online booking til at gå ind og ændre din tid.

Ønsker du en tid i april, når vi åbner, kan du også bruge vores online booking til at booke præcis den behandling, du har gået og ventet på.

Har du udfordringer med vores online booking, eller ønsker du bare at booke over telefonen står vi til rådighed fra 09-14 i hverdagene på tlf. 31 21 64 24.

Vores Corona-restriktioner:

  • Bær mundbind, når du er i klinikken
  • Sprit dine hænder af ved ankomst
  • Mød op til din behandling uden ledsager
  • Mød kun op til din behandling, hvis du har en negativ COVID-19 test, som ikke er ældre end 72 timer, Corona pas eller hvis du har haft Corona.
  • Kom til tiden (medmindre du skal bedøves), og hold god afstand i receptionen

Hvad kan du som kunde gøre?
Vi opfordrer alle kunder til at bedøve hjemmefra før tatoveringsfjernelse og laserbehandlinger (ar, hudforyngelse, hår i intimområdet etc.). Undtaget er CO2, Morpheus8 og Restylane Skinbooster behandlinger. Formålet er at reducere antallet af kunder i klnikkerne på samme tid, og sikre, at flest muligt derfor kommer direkte til behandling.

De bedste hilsner,
Team DermoCosmetic