Venteliste til behandlinger

Kvindeansigt

Venteliste til behandlinger

Ventelisten kan benyttes hvis du ønsker en ny tid til behandling, eller hvis du allerede har booket en ny tid, men ønsker at komme hurtigere til. Vi kontakter dig hvis og når der kommer en ledig tid hos os.

Du kan selv tilmelde dig ventelisten på vores online booking side eller du kan blive skrevet op på ventelisten ved at ringe til os på 31 21 64 24.

Sådan virker ventelisten

  • Login ved brug af din e-mail adresse og dig password (anvend den e-mail adresse, du har oplyst til os, da vi oprettede din journal. Har du glemt dit password, eller er det første gang, du anvender online booking, tryk: Glemt password, og du får tilsendt et password).
  • Indtast oplysninger om tid og sted samt behandlingsform du ønsker. Nederst, under kalenderen, fremkommer muligheden for at tilmelde sig ventelisten.
  • Efter tilmelding til ventelisten fremkommer der en side; her vælges hvilken periode, du ønsker at blive skrevet op på ventelisten i, samt hvilket tidsinterval, du ønsker at få behandlingen udført i. Samtidig er det muligt at vælge hvilken kalender, behandlingen ønskes booket i, (Kbh. eller Virum) og det er muligt at skrive en kommentar.
  • Når du trykker på knappen 'Bekræft', er tilmeldingen til ventelisten registreret. Du hører så fra os, så snart der kommer en ledig tid. Vi anbefaler stadig, at du booker en tid lidt ude i fremtiden og så samtidig tilmelder dig ventelisten. Du bevarer selvfølgelig din bookede tid, så længe du ønsker det.

MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer