Vejledning til online booking

Kvindeansigt

Vejledning til online booking

Er du ny kunde, kan du kan du booke tid til konsultation til en længere række behandlinger i vores klinikker. Er du allerede kunde, kan du selv booke de fleste af dine behandlinger online. Du kan også booke flere tider og ændre dine bookede tider.

Ny kunde - sådan bruger du online bookingsystemet

Har du ikke tidligere været behandlet eller været til konsultation hos os, har du mulighed for at booke konsultation online. Du har selvfølgelig også altid mulighed for at ringe og booke på tlf. 31 21 64 24.

Er du ny kunde, foregår online booking sådan her:

  • Gå til vores online booking for nye kunder
  • Find den ønskede konsultation og tid, der passer dig
  • Efterfølgende vil du blive bedt om at udfylde din journal med dine personlige oplysninger
  • Du kan nu godkende dine indtastede oplysninger og booke din ønskede konsultation

Oplever du de mindste udfordringer ved dette, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 21 64 24. Vi sidder klar til at hjælpe.

Eksisterende kunde - sådan bruger du online bookingsystemet

Når du allerede er kunde hos os, kan du booke tider til alle vores behandlinger, på nær behandlinger foretaget af vores speciallæge (pigment, CO2 laser, Sculptra, Radiesse og Morpheus8). For booking af disse speciallægebehandlinger, beder vi dig ringe til os på tlf. 31 21 64 24.

Såfremt du ikke har været til konsultation hos os omkring Botox, Restylane eller sclerosering (kar på ben), gør vi opmærksom på, at du tidligst kan få udført din behandling 48 timer efter konsultationen.

Om lokalbedøvelse: Venligst bemærk, at du ikke kan booke tid til lokalbedøvelse. Når du booker online, vil du - for de behandlinger hvor lokalbedøvelse er relevant - blive gjort opmærksom på hvor længe før selve behandlingen du skal møde ind til lokalbedøvelse.

Er du eksisterende kunde foregår online booking sådan her:

  • Gå til vores online bookingside for eksisterende kunder
  • Log ind med din mail og dit password. Har du glemt dit password, trykkes der på 'Glemt password'.
  • Find nu den ønskede behandling/konsultation og tid, der passer dig og bekræft bookingen

Hvis du ikke ved hvilken emailadresse vi har registreret for dig, så kontakt os på tlf. 31 21 64 24 eller via email info@dermocosmetic.dk. Hvis du ikke modtager email fra systemet med dit password, så check din spamfolder eller uønsket post. Hvis du stadig ikke har modtaget en email, har vi sandsynligvis ikke registreret din emailadresse, eller den vi har registreret er forkert. Kontakt os da på tlf. 31 21 64 24.

Er der andre udfordringer med din booking eller med at logge ind, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 21 64 24. Vi sidder klar til at hjælpe.

Oversigt over dine aktive bookinger
Inde i vores online bookingsystem kan du få et overblik over dine bookede tider under 'Dine eksisterende bookinger'.

Booking af flere tider
Er din behandling en del af et forløb, eller er du interesseret i at kunne vælge mellem mange ledige behandlingstider, anbefaler vi, at du booker flere tider med det samme. Du kan have op til tre bookinger samtidig. Er du ny kunde, kan du først booke tider til behandlinger, når du har været til din første konsultation i en af vores klinikker.

Ændring af bookede tider
Du kan selv ændre tidspunktet for dine bookinger op til 24 timer før din aftale - og meget gerne tidligere af hensyn til vores planlægning. Du ændrer din booking ved at klikke på 'Ret dato/tid' under 'Dine eksisterende bookinger' på bookingsiden.

Visse bookinger kan du dog ikke selv ændre. Dette gælder for bookinger hos vores speciallæge (pigment, CO2 laser, Sculptra, Radiesse og Morpheus8). Har du brug for at ændre en af disse bookinger, ringer du blot til os på tlf. 31 21 64 24.

Aflysning af bookede tider
Ønsker du at aflyse en af dine bookede tider, skal det foretages telefonisk på 31 21 64 24 og senest 24 timer før din aftale hos os – og meget gerne tidligere af hensyn til vores planlægning. Vi har åbent på telefonen alle hverdage fra kl. 9.00 – 18.00.

Hvis du aflyser din booking senere end 24 timer før din aftale, opkræves et gebyr. Læs mere om udeblivelser og for sen aflysning.