Tina Holten Olsen er tilbage i Aalborg!

Kvindeansigt

Tina Holten Olsen er tilbage i Aalborg!

Kosmetisk sygeplejerske Tina Holten Olsen er tilbage i Aalborg. Du kan booke tider hos Tina den 7. og 14. juli hos DermoCosmetic Aalborg, Møllegade 10. Der er rift om tiderne, så ring allerede i dag. Kontakt DermoCosmetic på tlf. 31 21 64 24 for at booke din tid.

Tina Holten Olsen

Kosmetisk sygeplejerske Tina Holten Olsen

Tina Holten Olsen er en af de mest erfarne kosmetiske sygeplejersker i Danmark. Fra starten af, har hun været kendt som en utrolig talentfuld kosmetisk behandler, der altid tager sig tid til kunderne og lytter til deres behov.

Tina har arbejdet indenfor det kosmetiske fag i mere end 10 år, og hun har været ansat i de største og mest kendte kosmetiske speciallægeklinikker og privathospitaler herhjemme, bl.a. hos Alleris Hamlet, Terres og Cerix.

I 2012 var hun med til at starte DermoCosmetics klinik i København som klinikchef. Ved siden af sine jobs som kosmetisk sygeplejerske, har Tina også tidligere studeret medicin på Københavns Universitet.

Vi er stolte af og glæder os meget til at byde Tina velkommen igen hos DermoCosmetic som konsulentsygeplejerske i Aalborg.

Ring til os på 31 21 64 24 for at booke tid hos Tina i Aalborg den 7. juli og den 14. juli 2020. Vi - og Tina - glæder os til at se dig!


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer