Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger!

Kvindeansigt

Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger!

Starter du på et hårfjerningsforløb hos os i efteråret 2017, er du garanteret 2 gratis behandlinger. Tilbuddet gælder, hvis du har brug for 2 yderligere behandlinger efter din 6. behandling. Det betyder at du sparer endnu mere på at få fjernet hår permanent.

Og du kan være endnu tryggere ved at nå i mål med et optimalt resultat til en super god pris.

Vi tilbyder selvfølgelig stadig markedets bedste priser på hårfjerning med den højeste kvalitet i udstyr. Hos os betaler du som sædvanlig fuld pris for det dyreste område og kun 50% på alle øvrige områder.

Her er det Nicoline som får fjernet hår på benene og under armene med IPL. Ca. 50% af hårene kommer tilbage efter en enkelt behandling, derfor skal behandlingen gentages en række gange. Du kan regne med 4-8 behandlinger for det bedste resultat.

Hos mange andre klinikker skal du betale for alle dine behandlinger på én gang og i forvejen, for at benytte dig af tilbud om at få gratis behandlinger.

Hos DermoCosmetic betaler du derimod kun hver gang du kommer til behandling, og så holder vi øje med, hvor mange behandlinger du har fået. Du får så 2 gratis behandlinger, hvis du har brug for flere end 6 behandlinger.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores fordelagtige priser på permanent hårfjernelse og bliv klar til næste sommer uden hår i uønskede kropsområder.

Tilbuddet gælder alle, som:

  • endnu ikke er startet på et hårfjerningsforløb hos DermoCosmetic
  • kun har fået max. 2 hårfjerningsbehandlinger hos os i 2017

MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg