Attraktive priser på Restylane Skinbooster kur

Kvindeansigt

Attraktive priser på Restylane Skinbooster kur

Er din hud træt og trænger til et ordentligt gang boost af fugt? Drømmer du om en mere spændstig og elastisk hud? Har du fine linjer og kreppet hud? Eller ønsker du blot at forebygge skader i huden? Så læs mere om vores nye tilbud på Restylane Skinbooster kure.

En Restylane Skinbooster kur er med stor sandsynlighed en god løsning for dig - uanset om du har skader i huden, der trænger til at blive repareret eller du blot tænke i at forebygge skader.

Anne Lindfjeld

Anne efter Restylane Skinbooster behandling - en naturlig skønhedskur

Skinbooster er både til dig, der er helt ung, voksen eller lidt ældre.

Vi tilbyder nu en behandlingskur tilpasset netop dine behov til fantastisk fordelagtige priser. Du sparer mellem 3.300 kr. til 12.800 kr. (afhængig af størrelsen på kuren), når du køber en kur med flere ml. i forhold til at købe 1 ml. ad gangen. Se priser og betingelser.

Restylane skinbooster - hudforyngelse med et naturligt resultat

Skinbooster er en del af Restylanes produktserie, men der er ikke tale om en filler, men derimod om en vitaliserende kur over 2-4 behandlinger, hvor din hud bliver gennemfugtet og får ny spændstighed og elasticitet indefra. Huden bliver blødere og fremstår sundere og yngre.

En Restylane Skinbooster kur kan også bruges til at udglatte fine rynker og furer, så huden bliver udglattet. Tyndere, sart hud bliver også tykkere og fastere, så den bedre tåler hverdagens belastninger.

Mange skønhedsprodukter og -behandlinger behandler kun symptomer så som manglende fugtighed, tørhed og elasticitet i huden overfladisk. I modsætning hertil genopretter Restylane Skinbooster huden indefra.

Læs mere om hvad Restylane Skinbooster kan gøre for dig, afhængig af dine ønsker og din alder. Læs også mere om Restylane Skinbooster og hvordan en behandling foregår.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg