Rosa Sheikh - sygeplejerske

Kvindeansigt

Rosa Sheikh - sygeplejerske

Rosa er specialuddannet sygeplejerske tilhørende København/Virum klinikken og udfører bl.a. behandlinger med Botox/Azzalure, Restylane (filler), peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Rosa Sheikh

Rosa Sheikh - kosmetisk sygeplejerske

Rosa er en særdeles kompetent sygeplejerske, der kommer fra Aleris-Hamlet. Hun mener, at æstetisk sygepleje først og fremmest handler om at indfri kundens behov ud fra hendes profesionelle viden og analyse.

Rosa har en bred palette af forskellige behandlings muligheder og teoretisk viden samt praktiske erfaringer. Hun er altid optaget af at levere høj kvalitet og sikkerhed i behandlingerne. Du kan møde Rosa i DermoCosmetics klinik i København og Virum.

Æstetiske behandlinger er et kunstværk som kræver grundig viden i de anatomiske og fysiologiske processer der er tilstede hos den enkelte. Derfor er det vigtigt at vurdere og skabe et resultat som er naturligt og som kunden kan identificerer sig med.

Rosa er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre samtlige behandlinger, som tilbydes af sygeplejersker i DermoCosmetic: Botox/Azzalure, ikke-permanente fillere Restylane, peelinger, sclerosering af kar (karsprængninger på ben), IPL og laserbehandlinger.

Kunsten og udfordringen i æstetisk sygepleje er at få rettet op på det som er målet uden der kan peges finger på hvad der er blevet gjort.” Denne udfordring er drivkraften i Rosas daglige arbejde.

Rosas yndlingsbehandlinger: Injektionsbehandlinger med Botox / Azzalure og Restylane og sclerosering (fjernelse af karsprængninger på ben).