50 % rabat i forbindelse med oplæring af behandlere

Kvindeansigt

50 % rabat i forbindelse med oplæring af behandlere

Overvejer du en dermaroller behandling? Så er det nu, du skal slå til! Du får hele 50 % rabat på din første behandling. Først-til-mølle tilbud. Tilbuddet gælder kun i København. Ring og book en tid på tlf. 31 21 64 24.

Opdatering marts 2015: rabat på fjernelse af karsprængninger er udløbet

Rul dig til en smukkere og yngre hud

Dermaroller behandlinger giver dig en smukkere og mere ensartet hud. Behandlingen fjerner effektivt døde hudceller og tilstopninger i huden samt øger blodgennemstrømningen.

Før/efter Dermoroller behandling i ansigtet

Før-efter behandling med DermaRoller

Behandlingen er ligeledes god til at reducere fine, overfladiske ar, hudorme og forstørrede hudporer ved at forbedre strukturen i huden. Du får din første behandling til 50 % (Pris: 1500 kr.) i forbindelse med oplæring af Melaine. Der er tale om et først-til-mølle tilbud, der kun gælder i København.

Stor rabat på fjernelse af kar i ansigtet med IPL hos vores nye behandler Melaine i februar

Vores nyeste IPL og laserbehandler, Melaine, mangler fortsat at udføre nogle enkelte IPL behandlinger af kar, for at opnå godkendelse hos Sundhedsstyrelsen.

Så har du generende karsprængninger i ansigtet, er det nu, du skal slå til! Du får 50 % rabat på din første kar behandling med IPL, hvor Melaine er under oplæring. Vores erfarne sygeplejersker er til stede under behandlingen.

Karsprængning ved næse, før/efter behandling

Karsprængninger i ansigtet fjernes effektivt med IPL

Få fine ben til sommer

Karsprængninger på benene er normalt, men de færreste synes det er pænt, og viser måske ikke deres ben frem. Er du også træt af ”blå” ben, er Scleroterapi en hurtig, enkel og sikker metode til at slippe af med problemet.

Karsprængning på ben, før/efter behandling

Karsprængninger på ben: Før-efter behandling med scleroseringsmetoden

Vi har mange års erfaring, og travlt med at give vores kunder flotte ben. Derfor skal vi nu have oplært vores dygtige sygeplejerske Mia i netop denne behandling. Det er derfor muligt at få 50 % rabat på første sprøjte (normalpris 2000,-). Øvrige sprøjter i samme behandling koster kun 500 kr. Ring allerede i dag på telefon 31 21 64 24 for at booke tid. Det er et først-til-mølle tilbud, der lukker efter 20 behandlinger.

Der vil altid være en erfaren behandler til stede ved behandlingen. En behandling med Scleroterapi kræver en gratis konsultation, og herefter en betænkningstid på minimum 48 timer før behandlingen.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg