Ny laser: Vasculaze til karsprænginger

Kvindeansigt

Ny laser: Vasculaze til karsprænginger

Mange tyer til concealer og lange bukser fordi de er præget af deres karspræninger. Med Vasculaze kan vi behandle en række forskellige vaskulære læsioner (også kendt som karsprængninger), herunder edderkoppespind, aginomer (blodpletter) og kar på benene.

NB! Udføres kun i Aalborg klinikken.

Vi har fået ny laser i Aalborg klinikken! Vasculaze laseren kan behandle både røde og blå kar og er specielt god til sporadiske tynde kar som man ikke kan tage med Sklerosering. Vasculaze laseren kan bruges over alt på kroppen men er ideel til områder som man ikke vil kunne behandle med Sklerosering. Bl.a. kar på ankler, knæhaser og fødder samt små tynde "edderkoppe" kar eller hvis man er bange for nåle som bruges ved Sklerosering.

Den er optimeret med høj spidseffekt, der angriber hæmoglobinet (blodfarven i karret) for at sikre maksimal behandlingseffektivitet med fuld sikkerhed.

De kar, du har fået behandlet, er nedbrudte og kommer ikke tilbage. Har du tendens til at danne karsprængninger, skal du dog forvente, at der kommer nye til med tiden. Dog oplever de fleste af os, at vi både har større, men også fine små kar, som behandles mest optimalt med en kombination af Vasculaze og Sklerosering.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Book tid til en gratis konsultation her.

Se priserne på Vasculaze her

Se priserne på Sklerosering her

Behandler og kunde, laserbehandling på ben

Igangværende behandling af kar på ben med vores nye laser Vasculaze i Aalborg. Laseren går ind og sender et skud ind i karret som får et 'shock' og derfor trækker sig sammen og visner. Dette er helt ufarligt og man vil se en hurtig respons ved skuddet. Effekten kommer typisk efter nogle uger.