Ny klinikchef i DermoCosmetic - Tine Mouritzen

Kvindeansigt

Ny klinikchef i DermoCosmetic - Tine Mouritzen

Vi er utroligt glade for at kunne byde Tine Mouritzen velkommen som vores nye klinikchef. Tine er blandt de 10 mest erfarne og dygtigste kosmetiske sygeplejersker i Danmark. Hun har i 14 år beskæftiget sig med filler, Botox og laserbehandlinger.

Vi er utroligt glade for at kunne byde Tine Mouritzen velkommen som vores nye klinikchef. Tine er blandt de 10 mest erfarne og dygtigste kosmetiske sygeplejersker i Danmark. Hun har i 14 år beskæftiget sig med filler, Botox og laserbehandlinger.

Tine Mouritzen

Tine Mouritzen, ny klinikchef i DermoCosmetic

I DermoCosmetic vil Tine både tage sig af behandlinger, personaleledelse og fortsat udvikling af kundeservicen. Tine erstatter Rie Jensen som behandler og klinikchef i DermoCosmetic.

En kosmetisk behandling bygger på stor tillid som kunde til behandleren. Denne tillid opbygges ofte over tid. Vi er dog sikre på, at du vil opleve dig velkommen, tryg og mærke, at du er i gode kompetente hænder hos Tine fra første gang, du møder hende.

Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos Tine, før du beslutter dig for en behandling hos hende. Også selv om du allerede har været kunde hos DermoCosmetic i længere tid.

Sublim kundeservice, høj faglig sikkerhed og smukke behandlingsresultater

Tine er kendt af mange som en smilende og imødekommende person, der brænder for sublim kundeservice, høj faglig sikkerhed i behandlingerne og for at levere smukke behandlingsresultater.

Tines store praktiske erfaring kombineret med en solid ballast af efteruddannelse indenfor det kosmetiske fag gør, at vi er sikre på at du vil opleve, at vores team af behandlere er blevet yderligere styrket – til din fordel.

Tine siger:

”Jeg er altid optaget af at skabe en naturlig tillid mellem mine kunder og mig. Jeg giver mig god tid til at lytte til ønsker, drømme og behov og samtidig vejlede fagligt kompetent.

Min holdning er, at hver kunde har krav på at blive set og hørt som den unikke person, vedkommende er. Min erfaring er, at kunden altid bliver mest tilfredse med effekten af en behandling, når de oplever at de er blevet endnu smukkere og friskere at se på, uden at se “behandlet ud”.

Som kosmetiske behandler er det vigtigt for mig aldrig at stille mig tilfreds med mig selv og det jeg kan, selv om jeg har mange års erfaring som kosmetisk behandler. Jeg udfordrer hele tiden mig selv fagligt ved fortsat at deltage i kurser og efteruddannelse indenfor del kosmetiske branche.

Jeg er meget glad for at blive en del af DermoCosmetic teamet, og jeg ser frem til at møde alle kunder i både København og Virum.

Ring gerne allerede i dag på 31 21 64 24 og book din næste behandlingstid hos Tine – eller bestil tid til en konsultation.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg