Ansættelse af ny hudlæge i DermoCosmetic

Kvindeansigt

Ansættelse af ny hudlæge i DermoCosmetic

DermoCosmetic fortsætter sit store fokus på høj faglig ekspertise og patientsikkerhed. Samtidig med at vi er på forkant med udviklingen indenfor kosmetiske behandlinger. Du kan træffe hudlæge Emil Henningsen i vores klinik i København.

Vi byder Emil Henningsen velkommen som vores nyeste hudlæge i DermoCosmetic. Med Emil i teamet øger vi tilgængeligheden for konsultationer og kosmetiske lægebehandlinger i vores klinik i København.

Ligesom Hudlæge dr. med. Erik René Obitz arbejder Emil Henningsen både med behandling af hudsygdomme med kosmetiske behandlinger.

Emil er speciallæge i hudsygdomme (dermatolog). Han arbejder som hudlæge på Odense Universitetshospital og på West London Dermatology Centre i England. Han underviser desuden kommende speciallæger i laserbehandlinger. Han er særligt specialiseret i behandling af ar efter hudsygdomme, bl.a. akne ar.

Emil Henningsen er registreret ved Sundhedsstyrelsen til kosmetiske behandlinger med Botox / Vistabel, IPL og laserbehandlinger.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg