Nyt attraktivt kundeloyalitetsprogram Club Loyal

Kvindeansigt

Nyt attraktivt kundeloyalitetsprogram Club Loyal

Nyt attraktivt kundeloyalitetsprogram Club Loyal starter primo oktober 2018. Opnå op til 10% rabat på alle behandlinger, også i tilfælde hvor prisen i forvejen er nedsat pga. kampagner, tilbud mv.

Vi ved, at de fleste vælger klinik og behandler ud fra kravet om, at sikkerhed, tryghed og stor behandlingserfaring skal være i top. Det kan vi garantere dig hos os. Men vi ved også, at prisen er vigtig for vores kunder, og at det særligt skal kunne betale sig af være loyal kunde.

Den nye Club Loyal med op til 10% rabat på alle behandlinger træder i kraft primo oktober 2018. Alle berørte kunder vil få besked via email om indplacering.

Hos DermoCosmetic sætter vi stor pris på loyale kunder, der vælger at komme tilbage til behandling hos os, og det ønsker vi derfor at belønne med vores attraktive kundeloyalitetsprogram Club Loyal.

DermoCosmetic Club Loyal er et endnu mere attraktivt kundeloyalitetsprogram, end vi før har kunnet tilbyde dig. Hvor du tidligere udelukkende opsparede points til brug ved Botox og Restylane behandlinger, giver vi dig fremover faste rabatter på alle behandlinger. Det gælder også for behandlinger, hvor prisen i forvejen er nedsat pga. kampagner, tilbud mv.

Der er 3 grupper i Club Loyal:

  • Club Loyal Bronze: 5% rabat på alle behandlinger
  • Club Loyal Sølv: 7% rabat på alle behandlinger
  • Club Loyal Guld: 10% rabat på alle behandlinger

Indplacering i de 3 forskellige grupper er baseret på det samlede beløb, du har købt behandlinger for hos DermoCosmetic siden efteråret 2015. Du kan kun rykke opad i grupperne, aldrig ned. Du vil automatisk få en email fra os, når du rykker ind i en gruppe og op i næste gruppe. Opdatering sker hver 2. måned.

Vi glæder os til at se dig til en gratis konsultation og til behandling hos os i vores klinikker i København og Virum. Kontakt os gerne på tlf. 31 21 64 24 og på email info@dermocosmetic.dk.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg