DermoCosmetic er medstifter af ny brancheforening

Kvindeansigt

DermoCosmetic er medstifter af ny brancheforening

Det skal være mere sikkert for danskerne at få foretaget kosmetiske behandlinger. Derfor har DermoCosmetics medejer og speciallæge, Erik René Obitz, sammen med klinikkerne N'Age, AK Nygart og Cosmo Laser startet en brancheforening for kosmetiske klinikker.

Større sikkerhed i kosmetiske behandlinger
Brancheforeningen for Kosmetiske sundhedsautoriserede klinikker og privathospitaler blev stiftet den 4. juni i år - med et formål om at udvikle dialogen med myndighederne og forbedre patientsikkerheden inden for kosmetiske behandlinger. Dermed kan man som kunde føle sig mere tryg.

Vi ønsker med foreningen også at arbejde for ordentlige uddannelses- og arbejdsforhold i klinikkerne, og at have en fælles stemme i kommunikationen udadtil på branchens vegne. Klinikker, der er medlemmer af brancheforeningen, forpligter sig til at overholde et code of conduct, en række rertningslinjer der tilsammen forbedrer din sikkerhed som patient og kunde.

DermoCosmetic er stolte over at være medstifter
Vi er glade og stolte over at være medinitiativtager og medstifter. Speciallæge og ejer af DermoCosmetic er herudover medlem i bestyrelsen for Brancheforening for Kosmetiske sundhedsautoriserede klinikker og privathospitaler: "Jeg har store forvetninger til, at vi med denne nye brancheforening kan løfte kvaliteten og sikkerheden i de kosmetiske behandlinger i Danmark", siger Erik René Obtz.