Nu kan du selv booke behandlinger online

Kvindeansigt

Nu kan du selv booke behandlinger online

Stadig flere DermoCosmetic kunder har det sidste års tid efterspurgt muligheden for at booke tid online til behandlinger. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at det nu endelig er en mulighed. Måske det er noget for dig?

Månedskalender med grønne markeringer

Månedsvisning af ledige tider i online bookingsystemet

Er du kunde hos os, har vi nu åbnet for at du selv kan booke dine behandlinger online og det tager kun få minutter.

Du kan også få en oversigt over dine behandlinger, booke flere tider og ændre dine bookede tider.

Hvis du foretrækker at booke behandling pr. telefon, er du selvfølgelig meget velkommen til det, ring til os på 31 21 64 24.

Kom i gang med online booking

Måske har du allerede modtaget en email fra os med invitation og vejledning til at komme i gang med online booking. Ellers finder du hvad du skal bruge her:

Behandlinger du selv kan booke online og behandlinger hvor du skal ringe for at booke en tid

Du kan booke tider online til de fleste behandlinger. Undtaget er dog behandlinger hos speciallæge (pigment, CO2, Sculptra, Radiesse). For bookning af disse speciallægebehandlinger, beder vi dig ringe på tlf. 31 21 64 24.

Hvis du vil booke tid til behandlinger du ikke har fået før og hvor Sundhedsstyrelsen stiller krav om, at du skal til en konsultation min. 48 timer før en behandling (Botox, Restylane, kar på ben), skal vi også bede dig om at ringe og bestille tid på tlf. 31 21 64 24.

Hvis du ikke allerede er kunde hos os

Du kan bruge online bookingen, hvis du allerede er kunde hos os. Hvis du endnu ikke er kunde, beder vi dig ringe til os på tlf. 31 21 64 24, så vi kan aftale tid til konsultation eller behandling.

Årsagen til at du skal være kunde hos os for at bruge online bookingen er, at vi gerne vil have mulighed for at vejlede dig grundigt inden din første behandling og give dig de (gratis) konsultationer, du har brug for. Desuden er der visse behandlinger, hvor Sundhedsstyrelsen kræver forudgående konsultation inden du kan behandles.

God fornøjelse!

Vi vil sætte stor pris på din feedback, hvis du falder over ting, du mener kan gøres bedre i systemet. Skriv da gerne til info@dermocosmetic.dk.

God fornøjelse med at booke behandlinger, vi glæder os til at se dig!


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg