Miss Universe DK 2016 og Dermaroller behandlinger

Kvindeansigt

Miss Universe DK 2016 og Dermaroller behandlinger

Vi er glade for og stolte over at kunne hjælpe Miss Universe Denmark 2016 Christina Mikkelsen med vores effektive Dermaroller behandlinger mod strækmærker. Christina skal senere på året stå på podiet ved den internationale Miss Universe konkurrence i Fillipinerne.

Miss Universe DK 2016 - Christina Mikkelsen

Miss Universe Denmark 2016, Christina Mikkelsen

Selv når man er ung og smuk, kan man have strækmærker, som går en på. Derfor har Miss Universe Denmark 2016 Christina Mikkelsen besluttet sig for at gå i gang med at få dem fjernet med Dermaroller behandling hos DermoCosmetic.

Christina skal senere på året stå på podiet ved den internationale Miss Universe konkurrence i Fillipinerne. Her er det netop vigtigt, at der ikke kan sættes en finger på hendes i forvejen smukke udseende.

Her er et uddrag af Christinas anbefaling af DermoCosmetic og behandling for strækmærker, som hun er startet på:

"Da jeg var yngre, fik jeg ligesom så mange andre piger strækmærker, mine sad på inderlårene.

Min behandler, Elisabeth, har 20 års erfaring i at fjerne strækmærker, så det er med stor ekspertise. Behandlingen er ikke helt smertefri, og det vil føles som om man er solbrændt et par dage efter.

Heldigvis behandler Elisabeth hurtigt og præcist, hvilket er utroligt vigtig for mig."

Læs resten af Christinas anbefaling.

Dermaroller behandling giver en omfattende helingsproces, som reducerer strækmærkerne væsentligt

Før Dermaroller behandling og umiddelbart efter behandling

Hudens udseende før og umiddelbart efter første behandling af strækmærkerne med Dermaroller. Man kan se lidt blod, men blodkarrene lukker sig få minutter senere. Alt efter hudens struktur kan du regne med at der er behov for 3-5 Dermaroller behandlinger.

Strækmærker opstår ofte i forbindelse med en hurtig vægtøgning, f.eks. under puberteten, under en graviditet eller ved styrke- og vægttræning.

Der sker en skade på huden, fordi huden strækkes for hurtigt, med den følgevirkning at de elastiske fibre i huden bryder ned. Strækmærker kan også opstå ved et hurtigt og kraftigt vægttab.

Dermaroller (også kaldet dermatologisk ruller eller micro-needling) er velegnet til behandling af bl.a. strækmærker.

Den dermatologiske ruller består af en tromle med ultra små nåle, som rulles hen over huden. De tynde kirurgiske nåle trænger gennem huden og bliver opfattet som en påvirkning af hudens nerveender.

Huden reagerer på nålene, som den ville reagere på et hvilket som helst andet objekt, der forsøger at trænge gennem huden.

Der sker en omfattende helingsproces, hvor ny cellevækst stimuleres, elasticiteten i huden forbedres og ny kollagen dannes. Effekten er en væsentlig reduktion af strækmærkerne og du oplever en forbedring af linjer, hudstruktur og kvalitet.

Du kan læse mere om behandlinger mod strækmærker, om Dermaroller behandlingsmetoden og i øvrigt følge Christinas behandlinger på vores Facebookside. Du kan også følge Christinas egen beskrivelse af behandlingerne på hendes Facebookside.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg