Melaine Ahle - laserbehandler og mikropigmentist

Kvindeansigt

Melaine Ahle - laserbehandler og mikropigmentist

Melaine Ahle er mikropigmentist og laserbehandler i DermoCosmetic. Hun er en særdeles kreativ person, lidt af en kunstner, og hun udfører permanent makeup behandlinger (mikropigmentering), permanent hårfjernelse, tatoveringsfjernelse samt fedtfrysning med Cooltech.

Melaine Ahle

Melaine Ahle - mikropigmentist og laserbehandler

Melaine er uddannet som kosmetisk behandler hos DermoCosmetic i 2014.

Melaine Ahle er faglig ansvarlig for DermoCosmetics tatoveringsfjernelser og for mikropigmentering (permanent makeup). Hun er en særdeles kreativ person, lidt af en kunstner, og hun udfører foruden tatoveringsfjernelse og permanent makeup permanent hårfjernelse, Dermaroller behandlinger samt fedtfrysning med Cooltech.

Du møder Melaine i DermoCosmetics klinikker i København og i Virum.

Melaine siger: "I DermoCosmetic får jeg brugt mig selv og mine kreative erfaringer på den bedste måde. Det er skønt at opleve hvor glade kunderne kan blive, når jeg har hjulpet dem til et smukkere udseende med f.eks. fine øjenbryn eller hjulpet dem af med tatoveringer, de ikke længere ønsker at have eller ønsker en cover-up på”.

Melaine er et særdeles kreativt menneske med stort Æ i æstetiker! Hun har tidligere arbejdet som tatovør, og har de seneste år efteruddannet sig til at være en meget rutineret mikropigmentist (permanent makeup) og laser og IPL behandler med speciale i permanent hårfjernelse og tatoveringsfjernelse. Hun er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre permanent hårfjernelse.

Melaine er altid opsat på nye, faglige udfordringer, hvor hun hver gang hurtigt viser sit store talent for at mestre behandlingerne til U.G. Qua sin erfaring som laserbehandler og tidligere arbejde som tatovør, er hun meget optaget af at fjerne tatoveringer i DermoCosmetic og i at udføre permanent makeup behandlinger.

Melaine har bl.a. deltaget i 5CC - 5 Continent Congress for Aesthetic and Laser Medicine, Cannes 2015, videre specialuddannelse i tatoveringsfjernelse i Milano i 2016 samt deltaget i Masterclass Træning i Permanent Makeup i Amsterdam i 2017.

Melaines yndlingsbehandlinger: Alle behandlinger, hun laver! Permanent makeup og tatoveringsfjernelse, det sidste fordi hun har stor interesse og respekt for tatoveringer og det er spændende at hjælpe folk af med de tatoveringer, de ikke længere ønsker at have eller ønsker en cover-up på.

Hun har mange kompetencer med sig fra sine tidligere ansættelser indenfor salg og kundeservice, elitesport og kropsudsmykning. Herudover har hun erfaringer som tegner og fotograf.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg