Melaine Ahle - laserbehandler og mikropigmentist

Kvindeansigt

Melaine Ahle - laserbehandler og mikropigmentist

Melaine Ahle er mikropigmentist og laserbehandler i DermoCosmetic. Hun er en særdeles kreativ person, lidt af en kunstner, og hun udfører permanent makeup behandlinger (mikropigmentering), permanent hårfjernelse, tatoveringsfjernelse samt fedtfrysning med Cooltech.

Melaine Ahle

Melaine Ahle - mikropigmentist og laserbehandler

Melaine har været ansat i DermoCosmetic siden 2014. Hun har mange kompetencer med sig fra sine tidligere ansættelser indenfor salg og kundeservice, elitesport og kropsudsmykning. Herudover er hun tegner og fotograf.

Melaine er et særdeles kreativt menneske med stort Æ i æstetiker!

Hun har tidligere arbejdet som tatovør, og har de seneste år efteruddannet sig til at være en meget rutineret mikropigmentist (permanent makeup) og laser og IPL behandler med speciale i permanent hårfjernelse og tatoveringsfjernelse.

Melaine er altid opsat på nye, faglige udfordringer, hvor hun hver gang hurtigt viser sit store talent for at mestre behandlingerne til U.G.

Melaine er qua sin erfaring som laserbehandler og tidligere arbejde som tatovør meget optaget af at fjerne tatoveringer i DermoCosmetic og udføre permanent makeup behandlinger. Hun er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre permanent hårfjernelse.

Med hendes fotografiske baggrund er hun også ansvarlig for fotografering i DermoCosmetic. Du møder Melaine i DermoCosmetics klinik i København til permanent makeup behandlinger, permanent hårfjernelse, tatoveringsfjernelse og fedtfrysning.

Melaine siger: "I DermoCosmetic får jeg brugt mig selv og mine kreative erfaringer på den bedste måde. Det er skønt at opleve hvor glade kunderne kan blive, hvor taknemmelige de er, når jeg har hjulpet dem til et smukkere udseende med f.eks. fine øjenbryn eller en krop uden uønsket hår."

Melaine har senest deltaget i 5CC - 5 Continent Congress for Aesthetic and Laser Medicine, Cannes 2015, videre specialuddannelse i tatoveringsfjernelse i Milano i 2016 samt i Masterclass Træning i Permanent Makeup i Amsterdam i 2017.

Melaine er ansvarlig for vores tatoveringsfjernelsesafdeling i DermoCosmetc. Hendes yndlingsbehandlinger: Alle behandlinger, hun laver! Permanent Makeup og tatoveringsfjernelse, det sidste fordi hun har stor interesse og respekt for tatoveringer og det er spændende at hjælpe folk af med de tatoveringer, de ikke længere ønsker at have eller ønsker en cover-up på.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp