Maria Bobjerg - kosmetisk sygeplejerske

Kvindeansigt

Maria Bobjerg - kosmetisk sygeplejerske

Som kosmetisk sygeplejerske går Maria meget op i detaljen og er særdeles omhyggelig med at behandle. Det betyder, at du kan føle dig tryg hos Maria og opleve, at hun altid hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig selv,

Maria Bobjerg

Maria Bobjerg - kosmetisk sygeplejerske

Maria Bobjerg er en særdeles erfaren kosmetisk sygeplejerske. Maria har flere års erfaring med injektionsbehandlinger med Botulinumtoksin og ikke- permanente fillere samt med fjernelse af uønsket hår og karsprængninger.

Hun har sidst været ansat hos Nygart og har tidligere også arbejdet hos Cosmo Laser.

"Jeg har et særligt øje for at skabe et naturligt udtryk, når jeg behandler. Og jeg stræber efter at opnå de resultater, der betyder mest for DermoCosmetics kunder. Lige at kunne sætte prikken over i’et’, så man igen føler friskhed, udstråling og velvære i deres ansigt eller krop", siger Maria.

Som kosmetisk sygeplejerske går Maria meget op i detaljen og er særdeles omhyggelig med at behandle. Det betyder, at du kan føle dig tryg hos Maria og opleve, at hun altid hjælper dig til at blive den bedste udgave af dig selv, lige meget hvilken behandling, du får udført hos Maria.

DermoCosmetic har ansat Maria Bobjerg, fordi vi oplever en stor efterspørgsel fra vores kunder - især ift. injektionsbehandlinger. Med ansættelsen af Maria kan DermoCosmetic tilbyde vores kunder endnu en stærk og særdeles erfaren kosmetisk sygeplejerske med rigtig mange injektionsbehandlinger i bagagen.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer