Hårfjerning og andre IPL/laserbehandlinger om sommeren

Kvindeansigt

Hårfjerning og andre IPL/laserbehandlinger om sommeren

Sommeren er over os, selv om det regner og er trist vejr! Måske du ikke er blevet brun og overvejer en behandling for uønsket hårvækst, selv om det er sommer? Eller overvejer du andre behandlinger med laser og IPL? Se her hvad du skal være opmærksom på.

Smilende brunette i hvid bikini på strand

Hvis din hud ikke er brunet i solen, kan du fint behandles med IPL/laser om sommeren

For laser og IPL behandlinger er det vigtigt at være opmærksom på, at huden ikke må være brunet i solen (eller solarium) inden behandlingen.

Hvis huden er brunet, vil effekten af behandlingen ikke være god, og der vil være en øget risiko for skader i huden i form af pigmentfejl eller forbrænding af huden.

Se her de forholdsregler ved hårfjerning i sommerperioden du skal være opmærksom på. De gælder også øvrige IPL- og laserbehandlinger.

Overholder du disse forholdsregler, er det muligt også i sommerperioden at få en IPL behandling for uønsket hårvækst eller andre laser og IPL behandlinger.

Vi står selvfølgelig altid parat til at vurdere din hud forud for en behandling. Uanset om du ønsker at få fjernet hår, pigmentpletter, karsprængninger eller at få reduceret rynker og andre alderstegn i huden med IPL eller laser.

Konkurrencer i sommerperioden - vind hårfjerning og lækre cremer

I sommerperioden kan du deltage i 2 konkurrencer på vores Facebook side, hvor du kan vinde:

  • En gratis behandling med IPL af uønsket hårvækst til dig og en ven til en værdi af hele 2.000 kr., se konkurrencen her.
  • Effektive og eksklusive hudplejeprodukter fra SkinCeutical til en værdi af 1.600 kr. i forbindelse med hudforyngende laser / IPL behandlinger

Følg os på Facebook, så du kan deltage i konkurrencerne og få nyt om tilbud og rabatter.

Spørgsmål og bookning af tid til konsultation og behandling

Vi står parate til at besvare dine spørgsmål på telefon 31 21 64 24, hvor du også kan booke tid til en gratis konsultation. Du kan dog også vælge at komme direkte til behandling (og blive konsulteret samme dag), hvis du ikke er solbrunet.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Layal Misto
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg